dilluns, 29 de novembre de 2010

Només això?

Si no ho escric rebento. Intentaré no caure en la temptació de fer molta llenya de l'arbre caigut però, als d'Esquerra: la vostra patacada ¿és només culpa de no haver sabut mobilitzar el vostre electorat o potser hi ha hagut alguna raó més? No sereu ni capaços de fer una mica d'autocrítica seriosa?

j.

Ah! I també he d'escriure això: Laporta al Parlament, i no ell sol, no, amb tres solidaritatis més! Godós, Zetes, Prises, Corpos, això que se'n diu l'establishment, ara us l'haureu d'empassar tant sí com no. Tant que l'heu volgut silenciar i atacar, la gran entrada de Solidaritat és la demostració del triomf de la feina de les formiguetes i d'un grup (més nombrós del que us penseu) de gent normal i corrent, sense cap altra aspiració que la de fer entrar una força netament independentista al Parlament. I ho heu aconseguit! Ahir, a la taula de debat de TV3, cada vegada que el Cuní s'havia de posar el nom del Laporta a la boca era com sentir un repic gloriós de campanes. Carretero, ¿què hauria passat si haguessis volgut baixar del burro? No ho sabrem mai. El que sí que sabem és que avui, 29-N, Solidaritat té quatre diputats i Reagrupament zero. Aquesta és la realitat.

13 comentaris:

Albert (de Cerdanya) ha dit...

Soc independentista i he votat Convergència però me n'alegro molt que hagi entrat Solidaritat. Tots plegats hem de seguir llaurant per assolir la massa crítica de població que ens possibiliti LA INDEPENDÈNCIA DE LA NOSTRA ÚNICA PÀTRIA : CATALUNYA. Felicitats a CiU i a Solidaritat. Endevant !!!
- Albert ( de Cerdanya i de La Coma de Naviners - Cal Carbonell- )

Montserrat ha dit...

Guapuuuuuuuuu!!! buf..

Salvador ha dit...

Ha valgut la pena, encara que només fos per sentir un de can Godó empassar-se la bilis aquest matí a RAC1.

Anònim ha dit...

,MOLT BE,PERO DE MOMENT QUE?....VUI SABER LES ALTRES PROPOSTES ECONOMIQUES,MENTRES EL VAIXELL CATALA ESTIGUI ENCORAT I FENT AIGUA PER ARREU,QUE FOTEM?FINS LES PROPERAS GENERALS,JA PODEM ANAR CRIDAR OUS A VENDRE JA.....
JUGANT AMB BCN.

reflexions en català ha dit...

mestressa, què coi has fotut amb el bloc?! A veure si ho aparies una mica, eh!!

m.

Anònim ha dit...

Ha estat dur, molt dur, però al final s'ha aconseguit! La llstima ha estat no aconseguir el 5è, però donada la participació final els 4 ja són un gran resultat.
Sobretot els Godó )que ens en donaven un) o els de Prisa i Zeta (que cap) deuen estar d'allò més preocupats!

L'home del sac ha dit...

Ja som dins!

Noctas ha dit...

JOJOJOJOJOJ Vaig estar a punt de votar SI només per veure la testosterona de Laporta al parlament. Al final va sorgir la meva vena espanyolista i vaig haver de votar Ciu..en fi, quatre anys de divertimento, on veurem a Ciu espantant les mosques...No comprenc com un indepe pot votar Ciu.

Jordi Vàzquez ha dit...

Ahir vam fruir molt per tant com ens han maltractat alguns mitjans i partits. Comparteixo l'opinió d'en Salvador.

Jaume Sanz ha dit...

ERC té un electorat molt ideològic. El que més. I no és un electorat fàcil de seduir en 15 dies de campanya, per molt que encertis el to i intentis tocar alguna fibra. Per tant, la reflexió s'imposa. Han pagat el que han fet aquests darrers 4 anys.
(llàstima de l'escó perdut a LLeida sense la Gran Coalició)

Jesús (Xess) ha dit...

Us volia felicitar doblement:
1- per la nova imatge del blog. M'agrada.
2- pel resultat de CiU, la davallada d'ERC i els 4 escons (molt a pesar meu) de SC. Espero que sigui un grup homogeni tota la legislatura i no els passi com a C's i acabin tirant-se els trastos al cap.

reflexions en català ha dit...

Hola, Albert,

I benvingut. A CiU hi ha molts independentistes (la meitat?), i quan arribi el moment hauran de tirar del carro. Aquesta legislatura serà duríssima, amb canvis dràstics que posaren encara més en evidència que l'única sortida que hi ha és marxar. Quatre anys (o tres) per convèncer prou gent per ser majoria.


Montse,

Millor el guapu que el savi d'Iznájar.


Salvador,

N'hi ha uns quants d'aquests que avui feien una cara...


Jugant,

Paciència, home. Tres o quatre anys i ja estarem a punt.


Home del sac,

Quins nervis, eh?


Noctas,

A l'Àrtur se li gira feina. Haurà de començar a fotre gent al carrer, reduir despesa a sac... I llavors la pregunta és: per què hem de retallar tant si cada any ens roben 20.000 milions?


Jordi,

Ens hauries d'haver vist, a la dona i a mi, hehe.

reflexions en català ha dit...

Gràcies, Xuss.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...