dijous, 4 de novembre de 2010

Plega, Carretero, homededeú

Quan vau saber que l'acte de presentació de Solidaritat a la Seu era el mateix dia que el vostre, el vostre acte va desaparèixer de l'agenda del web. Solidaritat va omplir la Sala Sant Domènec. Llavors, suposo que empès per la follia que arrossegues des que lideres el grup dels escollits, vas dir: "Ah, sí? Doncs jo també l'ompliré!" I avui, a un quart de deu de la nit, Reagrupament ha fet un acte de presentació a la Seu, a la mateixa Sala Sant Domènec, davant de 22 persones. Per què no fas el favor de plegar, Carretero, si tant t'estimes aquest país?

P. s.— Això també tenia ganes de dir-ho i me n’he oblidat. Pel que sé (pel que he viscut) i pel que m’han explicat, ets un expert a carregar-te la gent que, segons tu, ja no et fa falta. Un líder suprem pot prescindir de tothom, és clar. Però mira: si avui heu fet el ridícul és perquè no tens gent al territori. Et penses que amb una nota de premsa i quatre cartells pots omplir la Sala Sant Domènec? En quin núvol vius, ara mateix? Tu sol ets incapaç de fer res de bo i has engegat a la merda molta gent vàlida, per culpa teva i prou. El rei va despullat i em temo que avui ningú no li ho ha dit.  

8 comentaris:

L'home del sac ha dit...

No és només ell, sinó els que encara el segueixen, els que van a les llistes, els que perden temps i diners participant en la campanya. Ha de ser més que depriment esforçar-te per una cosa que saps que és impossible que surti bé. O és que no ho veuen? Que estan cecs? On es pensen que van ells solets? Solidaritat era la seva gran possibilitat de salvar els mobles i la van desaprofitar totalment... Si hagués volgut, ara en Carretero seria el cap de llista de Solidaritat a Girona i ja tindria un peu i mig al Parlament.

Andreu ha dit...

Peu i mig? Caram, caram.
Em sobta que tots els qui deien/deieu això de la "regeneració" i de que ningú ho feia pels càrrecs sinò per patriotisme,a l'hora de la veritat es parla sobretot de càrrecs, i de les batusses per anar ben col.locats a les llistes.

Coses del cotó. Ara ja es veu tot molt clar.

Cordialment,
Andreu

L'home del sac ha dit...

Jo no parlo de càrrecs, però si el que el doctor volia era un càrrec s'hagués unit a Solidaritat on tenia almenys gairebé assegurat ser cap de llista per Girona. Aquest prefereix anar a la seva abans que el càrrec.

I Andreu, no sé què és el que veus clar... A Solidaritat les llistes s'han fet democràticament, i si al final hi ha càrrecs, els ocuparan els que els adherits hagin volgut, no com en tots els altres partits, on si vols un càrrec només cal que llepis una mica.

reflexions en català ha dit...

El problema és quan només s'aspira a una cadira. Voler un càrrec és legítim, però s'espera que hi hagi alguna cosa més.

El 'teu problema', Andreu, és que molts dels mals que denuncies dels altres com a mínim també es poden aplicar als 'teus'. O no?

m.

Anònim ha dit...

No arribaran per prou feines ni a l1%. Recordo dues frases: "Si Laporta no va amb Reagrupament, Reagrupament anirà amb Laporta". I "Si apareix algú més fort que nosaltres, ens retirarem". Això últim ja succeeix.
Em sap greu sobretot per la gent que pueda que està treballant amb il·lusió i després el dia de les eleccions s'enduran una patacada forta.

reflexions en català ha dit...

I jo segueixo pensant que és una gran llàstima. I també que una retirada a temps hauria sigut una victòria. Ara ja només hi ha el ridícul.

j.

Andreu ha dit...

Marc,

Jo no denuncio res. Observo la contradiccióm entre els susperdicurs superpur de mesos i mesos i la praxis.

Els "meus", són els "bons" (he he).
EL cert es que no fan campanyes d'imatge, de propaganda, dient que son puríssims, nets, que regeneraran el pais i la politica, i tota aquesta letania que ja va començar fa molts anys en Carod, el messies.

La realitat és el cotó.
SI me no, els que ja porten anys en l'ofici, i ue jo conec, no van pel món dient que són angels, arcàngels, sants, o messies.

Tindran molts defectes i errades però no fan sermons morals per a acabar fent el mateix.

Ara ni tinc temps ni ganes de comentar el sistema de definició dels candidats de la Soli, però quan hi ha ctors multiplicatius, diferents, qua hi ha equips (com el tuperware), i quan hi ha ofertes de gent de la dire per a formar equips bons (i o dic amb ple coneixement atès que 3 persones que van a les llistes de les soli, i amb les quals tenim bona amistat i relació fa temps m'ho van dir). Prò ho deixo correr perque m'es igual. Però res de perfecció, compte. No ho critico, el sistemareal dut a terme, critico la manipulació previa i posterior dient que seria el procès perfecte i no ho ha estat. Cap problema.

I; benvolgut Marc, als "meus" (que creus tu que són els meus...he he) ja els critiqueu prou molts i moltes. Cal compensar.

Però, seriosament, només critico als pit enfora que sermonegen per acabar igual que els altres. I mireu que no he volgut entrar en el detall dels saltarins: aquells que eren tant devots del metge que quan va venir la troika que volia, abans de decidir res, 300.000 adherits a la seva crida unitària (30.000, no 16.000, van dir i escriure 300.000, abans de decidir si farien política o no ...i ja tenien 2 partidets inscrits a Madrid....). (Ací de verge, en política, no n'hi ha hagut cap en 40 anys.).

Bona nit,
Cordialment,
Andreu

Jesús (Xess) ha dit...

Per una vegada i sense que serveixi de precedent, estic totalment d'acord amb l'Andreu.

Qui m'ho hauria de dir...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...