dimarts, 30 de novembre de 2010

Primera nevada!Aquesta és la panoràmica des de casa nostra, mirant cap al nord-oest. Fins ara no ha passat cap llevaneu i la carretera comença a estar perillosament llisa però no hi ha gaire trànsit. Avui el color blanc de la neu és encara més bonic, hi hi.

Els nens ja estan llevats i el Josep ha volgut veure uns teletubbies a la neu. I què voleu que us digui? Potser no seré una valenta, com diuen els d'ERC, però segur que avui m'envejarà més d'un (i d'una). És un quart de nou, encara vaig en pijama i els nens també, no tenim cap pressa, estem calentets a casa, no ens esperen enlloc i segurament cap a les onze sortirem a trepitjar la neu amb el Quico. Valenta potser no, però privilegiada i feliç, i tant que sí!

josefina

6 comentaris:

Montserrat ha dit...

Quina enveja, no per estar a casona en pijama sinó per poder compartir aquestes estones amb lrelaxadament amb la canalla. Gaudeix-ne al cent per cent i a veure is podem pujar a trepitjar neu amb vosaltres.Una abraçada i Visca elBarça que ahir va demostrar que és un gran equip davant el denigrant espectalcle blanc.

Noctas ha dit...

Felicitats, doncs! I abrigue-vos!

L'home del sac ha dit...

Que bonic!

Núria ha dit...

Josefina, tu no ets valenta, ets MOLT valenta. En temps de crisi, un que té por no deixa la feina per criar dues criatures. Si més no, no ho farà per no baixar el seu modus vivendi.
Curiós un paisatge tan BLANC precisament avui, oi?

reflexions en català ha dit...

Merci Núria, per reconfortar-me.
j.

Ferran ha dit...

Una imatge ben nòrdica i maca.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...