divendres, 26 de novembre de 2010

Què us passa amb el Laporta?


Hi ha força gent que no el suporta, molts catalans que veuen en ell una bona dosi per satisfer l'autoodi, molts catalans que consumeixen aquesta merda de pamflets esportius. A veure, llestos, què us molesta del Laporta? Que sigui una mica xulet? Que s'hagi abaixat els pantalons a la duana de l'aeroport? Que begui xampany al Luz de Gas? Que hagi aconseguit que el Barça sigui el club esportiu més important del món des de la catalanitat més desacomplexada? Que hagi eradicat la púrria dels violents? Que hagi tacat la samarreta del Barça amb el logo de l'Unicef? Que hagi plantat cara a tota la banda de ressentits del Grupo Godó? Que tingui un parell de collons? Que hagi triomfat?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em faig la mateixa pregunta que tu i és que l'èxit crea enveges i autoodi.
Patètic, perquè és l'únic candidat que no té la Síndrome d'Estocolm i com bé has dit, té un parell de collons: QUE JA ERA HORA!

Visca Catalunya Lliure!

Moisès (política colonial) ha dit...

En un país de perdedors i mediocres, la gent desacoplexada rep de valent, diuen que Josep Pla deia que "en aquest país quan algú té massa la raó, l'estiren de l'americana".
Només cal entrar a qualsevol bar o establiment, i veuràs la merda de premsa que hi campa, o només cal anar un diumenge al matí a qualsevol acte esportiu o fira, i veuràs quina premsa du sota el braç la gran majoria de catalans.
A Catalunya, Laporta,Oleguer Preses, Carod, i altres personatges que em deixo han patit en primera persona les conseqüències sibil.lines de la ocupació.
En qualsevol cas, qualsevol personatge rellevant, pet ser gai, ateu, negre, jueu, comunista, promiscu, analfabet, o lesbiana, però hi ha cosa que no es perdona, que el sistema encara on admet, i és ser independentista i a la vegada tenir poder d'influència.

Jordi Vàzquez ha dit...

Quan una colla de persones són de genolls i un va, i s'alça, la resta es molesten. Potser és això.
No se si avui ereu al Palau de Congressos però s'ha viscut un ambient elèctric i sí, Laporta ha demostrat que el que fa s'ho creu. Res de discursos buits sense sentiment.
Idem de López Tena. Només de pensar que sigui al parlament ja és per marejar-se.

Anònim ha dit...

El Laporta ha fet molt de mal a tota la colla que han governat, des del seu poder econòmic i emdiàtic, el país. D'aquí que l'hagin provat de linxar com ho han fet.
Per a provar de convèncer, l'altra opció és recordar que SCI és més que el Joan Laporta. Hi ha tot un grup de gent molt ben preparat capaç de fer grans coses. Tenim un equip molt bo. L'hem de rendibilitzar!

Pere Cadell ha dit...

La meva opinio:
Laporta 6 coses bones, altres no tant
Lopez Tena 10 Eficiencia i honrades
Uriel Bertran 3 No m'en fio
Clara Simó 10 catalanisme demostrat
Els altres ???
De sempre el meu vot ha sigut Convergencia
El 2003 vaig votar Esquerra M'enganyaren
El 2006 vaig votar Convergencia peró el meu vot real era anti esquerra
Ara el meu vot será convergencia perque crec que es lo mes practic contra esquerra
No votare mai mes esquerra, son els meus enemics politics
Voldria que Convergencia tingues majoria absoluta perqué no tinguin cap excusa per no fer lo que tenen de fer.
Votare Convergencia, peró prometo solemnement que si no fan lo que han dit,conseguir el concert economic i si aixó no es possible anar a la independencia, si no compleixen no els votaré MAI MES

reflexions en català ha dit...

És clar que el Laporta té coses dolentes, però el balanç del que ha fet fins ara és molt bo i no es mereix aquest linxament majoritari. Això no passaria en un altre país.

I a Solidaritat hi ha gent que no em cau bé, com suposo que passa a tot arreu. Pere, jo tampoc no no me'n fio.

m.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...