dijous, 4 de novembre de 2010

Sense cap vergonya

Diré per endavant que em sap greu que li hagin quedat seqüeles físiques pels trets que va rebre, i també de psíquiques, suposo, per haver estat segrestat més de 250 dies en ple desert, però avui m'he escandalitzat al sentir a la ràdio que el senyor Albert Vilalta demana estatus de víctima del terrorisme i vol rebre una indemnització del ministeri espanyol d'Interior. Espatarrant. Està molt bé voler anar a fer el solidari en un dels llocs perillosos de l'Àfrica, però us van segrestar per culpa vostra i de les vostres imprudències. ¿¿I ara se t'ha de pagar un cabàs d'euros amb diners públics, amb diners de tots?? ¿No té gaire vergonya, eh, el senyor director general de les empreses Túnels i Accessos de Barcelona i Túnels del Cadí?

josefina

6 comentaris:

reflexions en català ha dit...

S'ha de ser molt socialista.

m.

reflexions en català ha dit...

Encara que em diguis que ara a la tarda ha dit que el que cobraria d'indemnització ho donarà, mira, no em convenç.

j.

reflexions en català ha dit...

De fet fins al vespre la notícia era que el paio volia cobrar. I després, misterosament, la notícia és que vol cobrar i donar els diners a algú. És igual. No té vergonya.

m.

Andreu ha dit...

sense vergona, és la correcta definició, Marc.

Com estan acostumats a gestionar com si fossin seus (i no ho són) els cabals públics....dons segueixen amb la seva il.lògica vergonyant.

Cordialment,
Andreu

Noctas ha dit...

Quin tio!

L'home del sac ha dit...

Diu que el que cobri ho donarà a l'associació de víctimes catalanes...
Tot i això, em penso que lo lògic seria que no li donessin res de res...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...