dimarts, 28 de desembre de 2010

Marxem a la Generalitat

Els seguidors més fidels d'aquest bloc sabran que una servidora va treballar el 2001 al departament de premsa de l'Institut Català del Sòl. Un dels companys amb qui vaig tenir més relació i amb el qual he seguit mantenint el contacte des de llavors és un home de confiança de qui a partir de demà dimecres serà oficialment el conseller de Política Territorial, Lluís Recoder. El dia 24 em va trucar per proposar-me anar a treballar al gabinet de premsa de la conselleria. Puf, em va caure el món a sobre i em vaig mig marejar. L'oferta era irrebutjable i em donaven totes les facilitats del món. Després de parlar-ho amb el Marc, hem dit que sí.

Aquest dilluns mateix hem baixat a Barcelona per parlar-ne en persona i hem visitat el pis que ens posa el mateix govern per viure-hi mentre treballi al gabinet. Està molt ben situat, a l'avinguda Tarradelles a mig camí de la conselleria i de la plaça Francesc Macià. No és gaire gran però molt acollidor, hi toca molt el sol i té unes vistes fantàstiques. El Marc ha demanat una excedència a Andorra i es podrà ocupar dels nens. Per sort, la Maria fa uns dies que s'ha agafat als biberons i ja només pren pit abans d'anar a dormir. Perfecte! No tindré un horari gens dolent i penso que podrem gaudir molt d'aquesta nova etapa.

El que ja no farem serà escriure aquí a cal Rèflex. Tancarem el bloc per una temporada, com a mínim mentre duri la nova feina. Així doncs, a reveure i llarga vida al nou govern!

josefina

11 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

Boooooooooona! I fina...

Joan ha dit...

Te res a veure que hagis publicat el post dos minuts desprès de mitja nit?

Es a dir a dia 28 de desembre?

Andreu ha dit...

Enhorabona, Josefina.
I també al Marc.
I, reconeixement, i agraïment, pel patriotisme amb que afronteu dificultats personals i famliars, canvi de residència, etc., no gens fàcils.

Segur que ho faràs bé, com sempre, Josefina. I el Marc, quan pugi, també podrà anar coneixent una mica millor la capital catalana.

Ben sincerament, a la vostra disposició.
Agraït. Ben cordialment,
Andreu

Puigmalet ha dit...

Llarga vida, llarga!

Moisès (política colonial) ha dit...

Ens veurem, a mi m'acaba de trucar en Felip Puig, i em comunicà que per primera vegada el Departament d'Interior vol posar en marxa un servei secret.
Necessiten un psicòleg per tal de fer els filtratges en les fases de reclutament.
Com no podia ser d'altra manera el catalans sempre hem tingut sentit d'estat,ara canviaré el nom del bloc.
L'anomenaré "Carles".

Anònim ha dit...

Jfina, adoro las tradiciones, y me sabía mal que la del 28-D se estuviera perdiendo.

Anònim ha dit...

Ostres! Quina notícia!
Desitjo que us vagi molt bé per Barcelona! Una pena que tanqueu!
A reveure!

vpamies ha dit...

Moooooooccc, tururut, tururut... Si fos ahir encara colava. El Marc, a Barcelona, sense bolets? Si haguéssiu dit que anàveu prop de la Boqueria encara, que s'hi troben rovellons i altres galindaines.

I on estareu millor que al Pla, eh? ;-)

Núria ha dit...

Bona, Josefina!!

Jaume Pubill ha dit...

Que us vagi molt bé per Barcelona. Enyoraré el vostre blog. Bona feina i molta sort!

David Gálvez Casellas ha dit...

Però què dieu, nois!? Felicitats, enhorabona, etc. etc. Sí senyor: cal afrontar la vida amb dos pebrots. Vaja, com em fa l'efecte que sempre ho feu vosaltres... Mmmmmmmmmm. Espera. Espera. Frena, Gálvez. Llàstima, però, que sent avui el dia que és no m'ho acabi de creure del tot... I si demà em llevo amb una llufa enganxada a l'esquena?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...