dilluns, 6 de desembre de 2010

On collons aneu?


L'espectacle d'avui m'ha semblat més grotesc que mai. ¿Com goseu sortir de Barcelona a les deu, fer quatre hores de cua per pujar a Andorra, menjar-vos un entrepà de cosa, comprar-ne un de Marlboro contentíssims perquè us ha costat tres euros menys (que és el que heu gastat en gasolina cada hora de cua que heu fet), tocar la neu i tornar cap a casa? Això els que han arribat a Andorra, que n'hi ha que s'han quedat aquí, a deixar la tifa. Si voleu tocar la neu, obriu el congelador. Si voleu desconnectar, que l'home se'n vagi a X i la dona, a Y. Ja veureu que contents que tornareu! Collons, que viviu a Barcelona, amb un clima espectacular, moltísssima i superguai oferta multiculti, mucho teatro y del bueno, etc. Tanta necessitat teniu de fer el ridícul? I la merda que heu escampat al nostre poble? Quants diners hi heu deixat, xusmeta? Això sí, dijous tornareu a la feina i direu que molt bé, vam jugar amb la neu i vam anar de supercompres.

m.

10 comentaris:

Efrem ha dit...

Hahaha Fot-lee! xDD

reflexions en català ha dit...

És una reflexió més seriosa del que sembla, Efrem.

Hehe.

m.

Salvador ha dit...

És que on la gent és realment feliç és al cotxe. Tot això de tocar neu i comprar Marlboro és accessori.

reflexions en català ha dit...

D'aquests que s'han quedat sense poder agafar l'avió, n'hi ha molts que s'ho han passat més bé amb el merder que no pas amb el possible viatge.

Isidre ha dit...

¿...?

Noctas ha dit...

Ahhhh no poden romandre quiets. Aquesta mania de moure't per moure't. En fi, molt content amb l'espectacle dels aerports col.lapsats. Aquests són uns altres que fan el ridícul. Auuuu va! A més, Andorra capital és una cosa molt lletja, de veritat i sense ànim d'ofendre, però Andorra la vella és una cosa lletja, lletja!

Jesús (Xess) ha dit...

Uns bojos per pujar a tocar neu i els de la neu bojos per sucar-se al mar.

reflexions en català ha dit...

Andorra és diferent, per això encara hi va molta gent... La llàstima és que d'aquesta 'molta gent', n'hi ha moltíssima que només en coneix la part lletja.

Aquest turisme de tocar la neu i entrepà, de 30 km de cua, no pot ser bo de cap manera,

m.


Noctas, tu sí que ets lleig.

Anònim ha dit...

Justament, si es vol descansar i desconnectar, l'ideal és quedar-se aquests dies a Barcelona. És quan hi ha menys gent! Anar pels carrers i sentir menys cotxes, pel metro i suportar a menys gent... hi ha qui sembla que té la tendència de buscar les aglomeracions!

Núria ha dit...

Us heu oblidat la tornada! Jo he baixat a la capital aquests dies. He fet el que fan ells a Andorra: he anat de compres. A més, he viscut tres dies de torneig de bàsquet a Sabadell, he anat al camp de la Penya, he estat amb la família, hem anat al teatre, he entrat a uns quants centres comercials plens de gent, que no entenc d'on sortien si eren tots a Andorra, he pogut veure més de 100 canals de la TDT quan aquí només en tenim 35, he trobat cambreres sudamericanes que intentaven explicar-me que era això del "cep" que duia una crema, i tot sense fer ni un minut de cua a la carretera. Avui, pujant cap a la Seu, els que baixaven estaven parats des del túnel del Cadí a Cercs i eren quarts de dues del migdia. No vull saber que deu haver passat a la tarda! Quan vivia a Barcelona no sortia mai de casa en dates com aquestes.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...