dimecres, 19 de gener de 2011

Només dos apunts ràpids

Perquè la canalla no em dóna per a més.

1. El català al Senat: és una polèmica que ja, com el de les seleccions catalanes, em rellisca. Encara més, no sé per què nassos hem d'estar tan contents de poder parlar en català en una institució tan rància i espanyola. A mi tot el que vingui ja de les espanyes en aquest sentit em deixa indiferent. Fa tant i tant temps que estic convençuda que amb Espanya no hi ha res a fer, que no anirem enlloc amb ella, que no ens estima i que ella mateixa ens va expulsant cada dia que passa, que el que em costa d'entendre és per què des d'aquí no fem el pas definitiu. ¿¿Què pebrots cal que passi per admetre que com més dies passem sense ser un estat propi, més i més hi estem perdent i més i més ens estem destruint??

2. Els 80 i CiU: ¿ho veieu, per què els ciutadans normals no podem confiar en els polítics? El Mas va ser rotund en campanya dient que eliminarien els 80 i ara no només no diuen que els eliminaran sinó que s'empesquen comitès, estudis, informes i altra patuleia per fer-se l'orni. Això de l'impacte ambiental que al·leguen ja és el que vam sentir dir sempre als iniciativos, no pot ser que ara, estimats convergents, ens vingueu amb la història que cal preveure justament això, perquè d'estudis i de resultats en aquest sentit ja n'hi ha. ¿Ho veieu, que tots els polítics sou iguals? I ¿enteneu per què la gent s'aparta de la política? Encara que cada cop estic més convençuda que ja us va bé, que ens n'apartem. Així podeu anar fent i desfent com us dóna la gana. Per cert, deu ser pel fet que són tan amics, però ahir em fixava en el portaveu del Govern, senyor Francesc Homs, i parla igual i gesticula igual que el Mas. Bé, de fet trobo que molts polítics gesticulen igual i fan servir entonacions idèntiques quan fan discursos. ¿Quin manual de comunicació política llegiu? Puf, ho dic novament: sou tots iguals.

josefina

6 comentaris:

Noctas ha dit...

Tots dos sou coherents, i la lucidesa és l'ingredient bàsic en aquesta casa que és Cal Rèflex. més clar, impossible...saludus!

Anònim ha dit...

ONDIA TU!!!!!80 PER HORA,QUIN PROBLEMA!!!!! MENTRES TOTE ESPANYA ES PREPARA PER "OPRACION DEGUELLO",AL CATALAN,A TU ET PREOCUPA LA VELOCITAT I LES MENTIDES ELECTORALS.QUI NO MANTEIX COM UN "VELLACO"?FES MEMORIA.......
JUGANT AMB BCN.

Andreu ha dit...

Josefina: els 80 desapareixeran, N'estic segur. ON mana President Mas no l'entorpiran carrecs antics continuant, suposits tècniccs o fluixor inicial del Conseller.
Potser no serà com m'havia imaginat, per Reis, pero no passaran 30 dies més. N'estic segur.
Cordialment,
Andreu
PS.- I pobre del qui, pel que sigui, intenti seriosament posar bastons a les rodes. Ja es pot donar per cesat..en el moment adient de fer-ho public.

Jaume Sanz ha dit...

espero el comentari d'en SS demà sobre la Jimenez...

comentalsostres ha dit...

www.comentalsostres.blogspot.com

Miquel ha dit...

Si no treuen els 80 el govern es posarà en un merder tot solet, havent-hi, a més a més, les paraules del President afirmant rotundament la retirada d'aquesta mesura ecosocialista, sostenible i responsable.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...