divendres, 28 de gener de 2011

Unes fotos

Feia temps que no penjàvem fotos de les nostres al bloc i aquest dematí quan hem sortit a passeig amb el Josep i el Quico m'he endut la càmera. Aquí teniu algunes imatges preses entre quarts de dotze i quarts d'una. (I perdona'm, Marc, per aixafar-te l'escrit, però és que si no les penjo avui ja no tindran gràcia!).

Una vista ben bonica tot baixant pel camí, amb el camp d'aufals de cal Coteró en primer terme.

Aquí una vista cara Nord amb les muntanyes d'Andorra al fons.

Camps ben bogats.

El Josep està molt aficionat a treure les pedres del mig de camí, com més grans millor, i a llençar-les als marges. Els pagesos li ho hauran d'agrair quan hi passin amb els tractors.

De tornada cap a casa el cel s'ha començat a ennuvolar. Vista cap al Sud-oest.


Cadascú pot anar al seu ritme...
A l'altra banda de Segre, sota la carretera de la Parròquia, cremaven marges.
L'hort de cal Guillem, a l'espera de tornar a produir.
La paret de pedra seca del tros on a cal Coteró hi sembren les patates. Fa uns dos anys el Tonet encara va tenir la paciència de refer-ne un bon tros que se li havia enfonsat. Això també és art!


Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...