diumenge, 6 de febrer de 2011

Solidaritat emplaça els urgellencs a formar part de les candidatures a l’Alt Urgell

La Seu d’Urgell, 6 de febrer del 2011

Després que el 23 de gener es constituís l’executiva comarcal, Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a l’Alt Urgell comença a treballar amb vista a les pròximes eleccions municipals amb la intenció de presentar candidatures al màxim nombre de municipis possible, ja sigui individualment o amb els partits que apostin clarament per la independència com a única sortida possible a la crisi actual de Catalunya i que adquireixin els compromisos següents: defensar els interessos del territori fent que els urgellencs se sentin partícips de les decisions que s’hagin de prendre; gestionar els municipis amb austeritat i rigor; regenerar democràticament les institucions i els càrrecs polítics locals per frenar el descrèdit de la política i per respondre a les necessitats dels urgellencs; i conscienciar la població que la via autonomista s’ha esgotat i que cal que Catalunya es doti d’un estat propi per assegurar el progrés i la cohesió social.

D’acord amb els principis fonamentals de SI, l’executiva comarcal convida tots els urgellencs que comparteixin aquestes inquietuds a formar part de les candidatures que es puguin formar als diversos municipis. Sense anar contra ningú, sinó amb un esperit constructiu, Solidaritat considera que és molt important que hi hagi alternatives als partits de sempre per governar en l’àmbit local, i sobretot evitar el bipartidisme immobilista.

Les persones interessades a integrar-se en alguna candidatura de Solidaritat a l’Alt Urgell poden posar-se en contacte amb la formació a l’adreça alturgell@territori.solidaritatcatalana.cat.

L’executiva comarcal de Solidaritat està formada per Núria Oliva (coordinadora), Mireia Tanyà (responsable d’Acció Municipal), Marc Cortès (Imatge i Comunicació), Teresa Vilaró (Finances) i Laura Casanovas (Organització).

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...