dijous, 17 de març de 2011

El veritable Mourinho

El Mourinho és un entrenador molt bo, només cal veure què va fer l'any passat amb un equip tan normalet com l'Inter. I també és molt atractiu, o això pensa la j., que el mira i el veu amb aquests ulls.

Ja fa temps que mantinc la teoria que el Mourinho és un jugador frustrat, un tio que no va pair la seva mediocritat com a futbolista i que es va proposar de compensar aquest trauma a la banqueta. I afededéu que ha aconseguit l'èxit i la fama. Gran mèrit, el seu!

El que passa és que el Mourinho no xuta. Ell en realitat no és el protagonista, i és ben falsa la teoria que assumeix el protagonisme mediàtic per treure pressió als seus jugadors. Ho fa simplement per vanitat, per egocentrisme, per venjar-se de déu, que no li va concedir a les cames els dots que té al cervell.

I com que xerra tant i no és pas cap llumenera, avui se li ha vist el llautó. Diu que no li agradaria que el pròxim rival del Madrit a la Champions fos l'Inter o el Chelsea, "ja que 'emocionalment' seria més complicat per a ell per jugar contra els seus exequips".

El tio té preferències d'acord amb els seus sentiments, com si jugués ell. Tant li fot si un equip pot ser més difícil. El món gira al seu voltant.

Us imagineu el Guardiola dient una cosa semblant?

2 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

No, mai m’imaginaré al mestre Guardiola dient res semblant al que deixa anar aquest energumen.

*Sànset*

Anònim ha dit...

Comparteixo la vostra opinió. Quants protagonistes mourinho tenim al voltant !! Esperem que els Guardioles minvin als Mourinhos.

Maguan.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...