divendres, 6 de maig de 2011

Comença la campanya!

Ja estem oficialment en campanya electoral. Aquest és un dels cartells que aviat començarem a penjar pels pobles del nostre municipi (i que és gentilesa, com el programa, d'aquest gran dissenyador i millor persona que és lo Xavi Miserachs).
I aquesta és la nostra presentació:


A Ribera d’Urgellet ha arribat l’hora del canvi. Un canvi basat en una altra manera de fer i de treballar des de l’Ajuntament: amb més transparència, més diàleg i més debat, buscant el consens i la proximitat, fugint de la crispació, i on tots els veïns ens puguem sentir tractats de la mateixa manera. L’equip que formem la candidatura d’Acció Municipal som gent independent, jove i il·lusionada que no vol viure de la política, sinó que creu que la política és el camí que cal seguir per aconseguir el benestar de tothom. Tenim ganes de treballar pel nostre municipi i volem comptar amb la participació de tots. Tots som Ribera d’Urgellet i entre tots hem de fer de Ribera d’Urgellet un municipi millor.

Són temps difícils i cal gestionar els diners públics amb rigor, austeritat i sentit comú. No és el moment de grans projectes sinó de treballar el dia a dia: consolidar i potenciar el que ja hi ha, i intervenir en els aspectes que cal millorar. Tot i això, l’argument de la crisi i de la falta de recursos no ens pot fer plegar de braços, sinó que és ara més que mai quan les administracions han d’estar al costat dels ciutadans per ajudar-los a superar les situacions complicades.

L’Ajuntament és l’administració més pròxima, i des d’Acció Municipal ens comprometem a treballar de valent perquè els veïns de Ribera d’Urgellet us hi trobeu a gust, pugueu tenir solucions als problemes quotidians i us sentiu orgullosos de viure en aquest municipi.


El proper 22 de maig a Ribera d’Urgellet hi ha en joc molt més que unes eleccions municipals: o decidim perpetuar un estil ja conegut per tothom, o apostem sense por per un canvi inajornable. Ha arribat el moment d’obrir finestres perquè corri l’aire.

Per tot plegat, des de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya - Acció Municipal us animem a votar el 22 de maig i a fer-ho amb valentia, amb esperança i amb el convenciment que, entre tots, podem fer possible la renovació que Ribera d’Urgellet necessita.

Estem animats, estem engrescats. Es palpen ganes d'alguna cosa grossa. Som-hi!


josefina

9 comentaris:

síl ha dit...

Ooolé! M'encanta l'eslògan :) Que la feins us sigui reconeguda i sigueu l'aire fresc que li cal a la zona. Sort!

política colonial ha dit...

Ànims, poble a poble.comarca a comarca.

L'home del sac ha dit...

Endavant!!!

jordina ha dit...

Molt bé! tant l'eslògan, com les fotos com el programa.

Gregori Samsa ha dit...

Estimats amics, entenc que les campanyes són necessàries i que s'han de fer amb al·legria i trempera, sé que molts que us dediqueu a la política ho feu amb tota la bona fe del món ( al menys abans d'arribar a tenir cert poder), però només us demano, si us plau, que poseu el mateix ànim a l'hora de solucionar (o intentar-ho)problemes i assumir la vostra responsabilitat. He dit.

amunt i crits

Anònim ha dit...

Estem molt animats!!!!!!!!
Esperen l'ajut de tots vosaltres per demostrar-ho.
Gràcies

reflexions en català ha dit...

Nosaltres no ens dediquem a la política. A casa nostra, de moment, volem utilitzar la política per intentar canviar algunes coses.

m.

Cristina ha dit...

Molts ànims i molta sort!!!!!!!!!!
A veure si arriben aires nous!

Anònim ha dit...

molta sort!!!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...