dissabte, 14 de maig de 2011

Meitat de campanya: sensacions i la diferència

Aquest dia de dissabte l'hem dedicat a fer el porta a porta. Per decisió majoritària de la candidatura es va decidir que no faríem reunions de poble perquè n'hi ha que pensen que no serveixen per a res. Al Pla com a mínim hi va molt poca gent i no crec que valguin per fer canviar el vot a ningú. Per això vam optar per portar el programa a les cases. Les sensacions al final del dia no són del tot dolentes però tampoc n'hi ha per tirar coets. La gent majoritàriament es guarda l'opinió, i al Pla el gran 'problema' és que les persones que hi han vingut a viure els últims anys no saben, o no volen saber, què ens hi estem jugant, i suposo que per diversos motius ja els va bé que tot segueixi igual. Però bé, amb el Carlos i el Gerard penso que hem fet (estem fent) una bona feina i ja veurem el dia 22 què en resultarà.

I la diferència: a mitja tarda Pirineus TV havia quedat amb els tres caps de llista que es presenten a Ribera d'Urgellet per gravar-los unes declaracions i unes imatges. Fixeu-vos en el detall: al nostre candidat, al Joan Guitart, hi hem anat a acompanyar-lo gairebé tots els membres de la candidatura. L'alcalde actual i candidat de CiU s'ha presentat sol, potser els seus companys de llista ni ho sabien, que hi havia aquesta gravació. El candidat del PP també ha aparegut en solitari. Per mi aquesta és la prova més clara de la gran diferència entre CiU i nosaltres: ells són un (o dos) que manen i els altres creuen. Nosaltres som un equip. Segur que no ens diferenciarem gaire per les propostes, perquè en el 90 o 95% hi podrem estar d'acord. Però hi ha les maneres, els caràcters, les personalitats de cadascú. I aquí hi ha l'altre fet diferencial. Després d'uns mesos i sobretot d'unes últimes setmanes treballant colze a colze amb aquest grup que hem pogut fer, del que em sento més convençuda i orgullosa és que hi ha un equip competent, compromès, honest, valent i il·lusionat. I això sol ja fa que valgui la pena viure aquesta aventura.

AIRE!

josefina

8 comentaris:

reflexions en català ha dit...

El sinvergüensa del candidat de CiU no s'ha dignat a saludar tots els memnbres de les altres candidatures. Pobre tio, quin covard. És un tigre de paper, aquesta cosa a la qual teniu tanta por. I un reconeixement més a la cúpula de CiU a l'Alt Urgell. No teniu vergonya, còmplices del cacic.

marc

Jordina ha dit...

Doncs felicitats per la feina que feu aquest nou equip, malgrat no haver tingut l'alt honor de ser saludats per sa excel·lència caciquil.
A Convergència hi deu haver una podrimenta de dalt a baix i de través. I el Mas faria ben fet de dir AIRE com vosaltres, i treure's del damunt aquests ministres tan carques, començant per la Rigau (a Ensenyament jo prou veig que de càrrecs en creen del no res i per no fer res, mentre a les aules neguen el que per llei -votada per ells mateixos- hauria de ser) i acabant per la fada aquella. Aneu a tomar vent, que ja n'hi ha prou de xupar del bote, hòstia!

Anònim ha dit...

Bona nit Josefina´
Estic llegint les teves reflexions sobre la campanya electoral. Se us veu molt il.lusionats.
Que tingueu molta sort!
MªÀngels

reflexions en català ha dit...

De Convergència potser en parlarem en profunditat quan hagi passat tota aquesta aventura. De moment, penso que ja es desacrediten sols amb el que diuen i el que volen fer veure. Les paraules són les paraules però el que val són els fets.

M.Àngels, gràcies pels ànims. Estem contents.

j.

pla ha dit...

Felicitats ! A tot l'equip .Penso que el porta a porta es més positiu que les reunions. Ànims i endavant !

Jordi Vàzquez ha dit...

Sort i que l'esforç tingui premi.

L'home del sac ha dit...

Ostres, també es presenta el PP?
Aquests són a tot arreu...
El candidat és del poble o és la típica llista feta tota amb gent de fora?

Anònim ha dit...

Contestant a la Jordina.
Es pot dir ben clar es "PREVARICACIO"
Al Conseller Nadal i La Generalitat podiem denuncia'ls de prevaricacio en un projecte. Al final vam denunciar el projecte en si, que es me rapid de resoldre.
Suposo que aquesta acusació possiblement es aplicable a la seva alcaldia.
AIRE

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...