divendres, 20 de maig de 2011

No és manipulació informativa, Núria, és apostar per la qualitat i saber administrar les 'eines'

Llegeixo a ca la Núria que al Pamflet dels Pirineus van publicar ahir una notícia que només va durar una estoneta i que avui podem llegir al Més Andorra (primera imatge). Visito el web del Pamflet després d'un parell d'anys i la notícia no hi és. 
Però tot té una explicació, Núria. Conec una mica la professionalitat de la casa i puc afirmar que la notícia va desaparèixer no pas per una qüestió de manipulació informativa, sinó perquè el criteri de la direcció és "apostar per la qualitat dels continguts i administrar bé les eines de gestió públiques i privades". Una expropiació mal feta de fa 28 anys que comportarà un pessic de res a les arques municipals no és una notícia de qualitat i té poca transcendència en una mitjà de proximitat. I les eines són les eines, públiques o privades. S'han de saber gestionar bé. Hehe.

4 comentaris:

Núria ha dit...

Ja ho entenc... és més qualitat la Ratafia que no pas la calderilla.

Em sap greu que, per culpa meva, hagis trencat la teva promesa!

Pamflet, m'agrada.

reflexions en català ha dit...

L'apunt és meu, del Marc. La Josefina no ha trencat cap promesa.

Núria ha dit...

Ja m'he imaginat que l'escrit era teu, us conec els estils. Així que la Josefina continua fidel a les seves promeses? És una dona de paraula!

reflexions en català ha dit...

En algunes coses reconec que a vegades se m'ha fet impossible complir una promesa. Però amb aquesta... No he tingut mai ni tan sols la temptació d'entrar-hi.

j.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...