diumenge, 22 de maig de 2011

Unitat per a què?

Per cagar-la.

Ahir vaig dir que tant me feia qui guanyava a Barcelona. Home, prefereixo que sigui alcalde el Trias abans que l'Hereu, però en general poca cosa canviarà. No serà un canvi gran que repercuteixi en el país (que és el que ens interessa als de la perifèria).

I què ha passat amb els d'Unitat per Barcelona dels laportabelles? No és per fer-me el xulo, però aquí ja vaig dir fa uns mesos que 2 regidors, una bona patacada. I per què us l'heu fotut? Perquè el vostre missatge és fals. La unió dels independentistes no se l'ha cregut gaire gent, però demà ens vendreu la moto del bipartidisme i tal i qual. Esquerra, el Laporta i el que queda de Reagrupament es van unir per salvar el cul. Dos regidors, dues cadires i un fracàs més.

1 comentari:

jordina ha dit...

Està molt bé l'article del Monzó avui a La Vanguardia, dedicat al Portabella i als lapsus lingüístics:
"va aparèixer, descabellat i desencaixat, al costat d'un Joan Laporta amb un nas més vermell que el de Charlie Rivel, disposat a acceptar l'hecatombe. Va dir Portabella: "No és aquest el restaurant, eh...., el resultat que esperàvem""

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...