dilluns, 27 de juny de 2011

Subnormals.ad al volant

Aquesta tarda, escapada a Puigcerdà. A la carretera he trobat tres subnormals (éssers que no s'han de confondre amb les persones que tenen deficiències), tots tres amb matrícula andorrana. La mare que us va parir, desgraciats.

Ja sé que és mala època per proposar campanyes de conscienciació per evitar la subnomalitat al volant i que es destrossin famílies, però si el govern andorrà vol potenciar el turisme, hauria de prendre's seriosament la mala imatge que donen alguns cotxes amb matrícula andorrana quan van pels puestus. No és conya; és una fama perjudicial, segur.

Veure els corderets que entren i surten de Barcelona a 80 fa una mica de pena, però aquests bojos que sempre tenen pressa per marxar d'Andorra i arribar-hi i que juguen amb la vida dels altres (la seva, tant me fot) fan fàstic, fan gumitar; sí que fan llàstima, però l'odi que sento per ells és molt superior.

I les causes d'aquest fenomen tan vomitiu ja les analitzaran els experts el dia que en passi una de molt grossa.

m.

5 comentaris:

Núria ha dit...

Fama guanyada i ben guanyada! Després es queixen que hi ha una persecució discriminatòria dels Mossos cap als .ad.

Anònim ha dit...

Al volant dels cotxassos que porten, sempre maten als damés, mai es maten ells.

Anònim ha dit...

ells no perden punts, perden el cul!

Climent Miró i Tuset ha dit...

Uns companys periodistes de Lleida que volien fer un estudi sobre aquesta fama, es van trobar decebuts davant de les estadístiques de multes i accidents que els van proporcionar des de Trànsit. Pel que sembla, el fet que els andorrans corren és una "fama" que no té cap mena de reflex en les dades referides anteriorment. Sovint, només ens fixem amb cert origen de matrícula. En d'altres paraules, l'arbre no ens deixa veure el bosc.

reflexions en català ha dit...

Climent,

Gràcies, intentaré que els arbres em deixin veure el bosc. Dec estar molt ofuscat. Saps com es fa?

m.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...