divendres, 10 de juny de 2011

Tres reflexionetes més serioses del que semblen

1. Des que el comunista Baltasar va intentar seduir la Mare de Déu de Montserrat, Catalunya viu en l'abundància (d'aigua). Potser caldria explorar més vies d'aquestes, tan antagòniques, per recuperar-nos de la crisi, encara que sigui esotèricament, ja que no estem disposats a sortir de la crisi pel camí més fàcil, que és la llibertat. Hauríem de demanar un informe per 12.999 euros sobre les conseqüències de la fusió de personatges com ara el Baltasar i la Moreneta.

2. El que ha fet Convergència amb Badalona no té perdó de la mare de déu. Avalar d'aquesta manera el discurs xenòfob dels garcietes albiols, que han tret més vots que els altres perquè han fet més demagògia i més populisme, és vergonyós i confirma que Convergència és una secta, i de les dolentes. Després aneu criticant Solidaritat per populista. Quins collons!

3. L'alcalde electe de Convergència a Igualada, el meu company de classe Marc Castells, diu que Igualada tindrà el primer govern sobiranista de la història. Molt bé. I?

m.

2 comentaris:

Núria ha dit...

A les Valls de Valira ERC pacta amb PSC. I després diran... Por què?!

Miquel ha dit...

Jo encara em pregunto, de quina manera es combat el populisme?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...