dimecres, 29 de juny de 2011

Una altra pregunta

També als convergents, o directament a l'Andreu, que és l'únic que contesta. Amb il·lusió però amb sinceritat: ¿Creieu que Espanya, o sa mare, la sagrada Constitució (el pare ja sabem qui és), poden acceptar un finançament mínimament just per a Catalunya? Dit d'una altra manera més terrenal: ¿Creieu que CiU aconseguirà aquesta legislatura la reducció del dèficit fiscal fins a un percentatge diguem-ne suportable?

m.

3 comentaris:

Moisès (política colonial) ha dit...

No, no s'ho creu ningú, però qui dia passa any empeny, i el dia 30 toc toc toc, nòmina al canto, i demà ja ho veurem, ja ens inventarem una altra cosa, i el dia de la marmota continuarà.

Andreu ha dit...

M.
final de la previa: estic segur que al final del 2013 no dirà el mateix que va dir fa pocs dies. Ni ho dirà, ni farà tampoc el 2013 el mateix que està obligat, per la fallidaa rebuda, a fer el 2011.

Ah: gràcies, però no jugo mai a res, com aposta. Ja vaig jugar fent esport molts i molts anys.

La segona d'avui:
No ho sé, of course, ni crec que ho sapigui ningú, de manera fefaent.

I malgrat trobar-se un govern espanyol i espanyolista, com el d'ara, amb majoria relativa o amb majoria absoluta pot ser una mica diferent, el que sí em sembla es que a partir del 2014 el finançament public de la Generalitat serà clarament millor, per als catalans, que el d'ara. I que hi haurà un topall al dèficit fiscal català, no assolible en un sol any.
I del que estic mes segur es que a finals del 2013, la majoria social per la sobirania plena haurà fet un salt endevant de 15/20 punts més, la qual cosa ja ens situaria prop, molt a prop, d'arriba ral 65% adient per fer mes salts endevant, amb garanties.

Cordialment,
Andreu

Anònim ha dit...

I en quines condicions arribarem al 2013?
De la forma que s'està convertint CIU, els meus presagis no son gaire bons pels catalans.
Ara, retallada sanitaria, i de quina manera, han dit que es preferible rebaixar el deficit que la vida d'algunes persones. (paraules d'una enfermera de la Sanitat publica, sentides en una reunió)
Us imagineu ons ens porta CIU als Alpirinecs?????
montse

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...