dimarts, 28 de juny de 2011

Una pregunta

Als convergents: Avui, quan el president Mas ha dit que després de la defunció de la via estatutària només queda el dret de decidir, ¿no heu sentit vergonya, pròpia o aliena?


m.

6 comentaris:

Andreu ha dit...

Gens. Es una veritat com la Sagrada Familia.
Cordialment,
Andreu

El porquet ha dit...

Feia una cara de no creure's gens el que deia...

Moisès (política colonial) ha dit...

Vergonya ? el convergents ?

reflexions en català ha dit...

Doncs a mi, que no sóc del gremi, m'ha fet molta vergonya sentir com el meu president continua amb aquesta comèdia eufemística del dret de decidir. Fins ara CiU només ha sigut capaç de decidir que els catalans hem de ser més pobres.

No es pot enganyar tothom durant molt temps.

Andreu ha dit...

Això, M., de ser mes pobres ni ho ha decdit en Mas, ni es una cosa externa. Viure a prestat no es manera responsable de viure. I això no van fer d'altres. Sobre el temps nomes fa 31 anys que CiU guanya totes les eleccions catalanes, i l'Artur Mas n'ha guanyat 3 de les 3 en que ha anat de cap de llista. Pels vots dels catalans i catalanes. No en cap rifa. Els qui veuen que el mon real no respon a les seves preteses profecies creuen en conspiracions i habitualment no volen reconeixer que les seves profecies fallides són collonades i sempre errònies. Cadascu es distreu com li dona la gana.
Però la veritat en deemocracia es la que donen les urnes, no les parides propies diferents.

Cordialment,
Andreu

reflexions en català ha dit...

Andreu,

Jo no dec ni un duro a ningú, és un 'mal vici' heretat dels pares.

Som més pobres perquè la nostra societat del benestar s'enfonsa mentre n'hi ha que es gasten 18.00 euros cada dia per portar 9 passatger de Conca a Albacete.

Vols jugar-te un sopra a l'Alt Urgell que l'any 2013 el MAs dirà el mateix que va dir ahir?

m.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...