dimarts, 12 de juliol de 2011

Elx i el retorn a la normalitat

Quin fart de riure amb aquests ultres del PP. La nova alcaldessa d'Elx (o Elche), Mercedes Alonso, ha fet canviar el nom del jardí dedicat a la Passionària i n'ha tret el monument. Normal. El nou nom del jardí és decebedor: República Argentina. Jo hauria apostat per Jardín de los Caídos, Jardín de la Gracia de Dios, Jardín del Movimiento Nacional, Jardín del Orden Público, Jardín Grande y Libre, Jardín de la Procesionaria, etc.

El Gran Teatre es dirà a partitr d'ara Gran Teatro, perquè tothom ho entengui; l'avinguda del Ferrocarril passa a ser de Vicente Quiles, l'últim alcalde franquista; i l'avinguda del País Valencià es normalitza: avinguda de la Comunitat Valenciana. Molt normal.

La gràcia arriba ara: l'Ajuntament "està buscant un altre nom més apropiat per al centre cultural de l'Escorxador que sigui en castellà", perquè, és clar, fa una mica de cosa, en cristià, dir que "nos vamos al Centro Cultural El Matadero" o "al Centro Cultural El Desolladero".

Que bons que són!

m.

7 comentaris:

Noctas ha dit...

Colla d'imbècils! quanta ràbia em fa això, quanta rabia, collons!

El porquet ha dit...

No sé si és per a plorar o per a treure'ls els ulls... en fi, suposo que aquesta alcaldessa l'haurà votat la seva gent no? Doncs apa, a callar i a entomar.

Fernando Blanco ha dit...

Alcaldessa votada democràticament? Doncs això és la democràcia.
Intenta guanyar-li unes eleccions amb el teu partit i podràs posar-hi els noms que vulguis.

Salvador ha dit...

Si serveix de consol els venedors de guies urbanes hi sortiran guanyant d'aquest tercermundisme.

reflexions en català ha dit...

Fernando,

Suposo que estaràs d'acord amb els pobles del País Basc i de Catalunya que volen treure la bandera espanyola i les fotos del Juanki perquè consediren que aquests símbols no els representen. (Sí, potser sí, però com que la legalitat empara només una democràcia, la nacionalista espanyola, no passa res.)

I suposo que seràs superdemòcrata quan es plantegi un referèndum secessionista. Preguntar a la gent el que vol, i acceptar el resultat, és democràcia, no? O la democràcia només és per al subjecte Espanya?

I suposo que no deus ser dels que confonen la democràcia, la justícia i la legalitat.

T'ho dic perquè Hitler va començar així, amb la seva democràcia.

I a mi se me'n refot el que faci aquesta fatxa. Amb el tarannà aquest no cal comentar res. Només m'ha fet gràcia aquest pudor fatxa i ranci del 'matadero'.

m.

Núria ha dit...

I no hi havia res més a distingir que la República Argentina? Evidentment, un gran exemple de democràcia i bones maneres de fer. Posats a fer, millor República Bananera, no?

El Campaner de Maians ha dit...

jo proposo un nom:
jardines amb escabetx

no es mereixen

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...