dimecres, 13 de juliol de 2011

'No' a l'abstenció independentista a les espanyoles

Fa un parell d’anys, quan era un reagrupatis, pensava que a Madrit no hi havíem d’anar a fer res, com a partit. La llibertat es proclama i després sí, que has d’anar a negociar a la ciutat nació el traspàs de la sobirania, els trens i els tancs que ens pertoquen.

Ara penso que hi hem d’anar, que hem de fer l’esforç de presentar una candidatura independentista unitària a les eleccions espanyoles. Primer, perquè si ho aconseguim, a les eleccions nacionals serà més fàcil repetir aquesta unió, que llavors serà necessària i en aquest cas sí, que en podrem treure un profit decisiu: sumar els diputats necessaris per decantar la balança cap al dret de decidir, i decidir que sí.

En segon lloc, perquè no vull votar el Duran (hehe) ni aquesta Esquerra que no canviarà.

I en tercer lloc, perquè amb una majoria absoluta o gairebé absoluta del PP, al Congreso no hi pintes res. L’únic que podríem fer-hi, i que ja em sembla bé, és fer enfadar els nacionalistes espanyols, tocar-los el que no sona, deixar en evidència els durans, boicotejar-ho tot i dedicar els diners dels escons a la nostra causa. Això, penso, és més fàcil de fer si anem junts, si ens vigilem, i així evitaríem la temptació del buen rollito que emana de Sus Cortes i que ha seduït més d’un independentista metaforista guitarrista de pa sucat amb oli.

Ja sé que quan parlen els catalufos els diputados se’n van, però que bonic que seria veure un López Tena al Congreso fotent-los canya.

m.

3 comentaris:

Andreu ha dit...

La canya de l'ex-notari a la fatxeintereconomia, cobrant com a tertulià de tant en quan, per a que li serveix a Catalunya?

Per a res.
Cordialment,
Andreu

Noctas ha dit...

Vas veure el Lopez Tena a Intereconomia responent el test? A més de ser un paio molt intel.ligent, em cau d'allò més bé. El Lopez al parlamento animaria la festa:) un saludu ex-reagrupatis!

Salvador ha dit...

Andreu, no exagerem que per a alguna cosa serveix, per exemple a mi m'ha fet riure, sobretot quan ha dit que a TV3 mai no el conviden.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...