dilluns, 4 de juliol de 2011

Realment, estem fatal

Està fatal el Basté quan diu que el Trias ha comès un error gravíssim. Estem fatal tots els que ens empassem el Basté cada matí (tot i que tampoc tenim gaires alternatives). Està fatal el senyor que ha permès que aquest vídeo sortís a la llum pública. I l'empresa que l'ha fet, esclar. Està fatal el Trias quan demana perdó. Està fatal el Sànchez-Llibre plorant d'aquesta manera. Aviat, en aquest país, ja no es podrà fer broma de res. Una broma tan innocent com aquesta i que tanta gent ha fet, més o menys, alguna vegada, amb tots els equips del món. I després surt el Basté, denuncia la doble moral dels estatunidencs i es queda tan ample. I nosaltres què? Podem fer bromes en la intimitat, sempre que no tinguis una relliscada i se n'assabenti tothom.

m.

5 comentaris:

carina ha dit...

Estem fatal, tens tota la raó, i, a més, som imbècils, és el nostre tarannà... Amb tot continuarem escoltant el Basté com trinxa la llengua. Estem fatal!

Ferran ha dit...

Ep, és possible que per un cop no coincidim? Per mi no és una relliscada, el que va dir en Trias: és una estupidesa. Tan gran, com a mínim, com tota la tonteria provinciana en la polèmica cansina Barça - Espanyol - Espanyol - Barça. Que un nou alcalde s'estreni amb una "broma" com aquesta és... bé, és el que tenim, què hi farem.

Andreu ha dit...

Estic d'acord, Marc, menys en el titol. Hi ha una munió de periodistes -dolents- i comunicadors (?) pels mèdia que són totalment corporativistes. Ells poden fer bromes, brometes, catxondeo, grazietes i tamborinades sempre que els hi vé en gana i, en canvi, un entrevistat no. Són realment comissaris totalitaris, censors, inquisidors, i, sobretot, els hi diria jo, "butanitos en més dolent".

On queden els sermons sobre "que aburrits que son els polítics", "mai són sincers", "només volen enrollar-se amb temes polítics", "viuen lluny de la realitat"..i altres vaguetats falses, per la generalitzacio i per la hipocresia que permanentment empren.

Pel que em van comentar, sembla que, a més, ho va dir fora de programa, o en un intermedi, però li van gravar. Tant fot. Aviat ningú podrà dir, segons el termòmetre Bastè, que és del Barça, no sia cas que, com diuen que diuen el Roncero i altres colpistes de l'extrema dreta colpista madridista, tot es un escarni i una manca de respecte a altri.
Al Basté, tant acotumat a pontificar, li caldria un any sabàtic, i tancar-se a Montserrat o a Poblet i millorar el català i conèixer la humilitat i el respecte.

De tota manera, si algú creu que gaires families van tenir preocupació, al mes de juliol, per això...., tant normal, tant generalitzat, tant comú,...que burrus són.

A veure si algú li pregunta en directe al Basté si estarà content quan la seva filla s'aparelli amb un guardia civil o el seu noi amb una stripper del Madrid. Contesta Basté, contesta, sigues sincer...

Això són notícies, Bastè & Co? com les del Quico Matamoros i Matacatalans.

Paese.
Cordialment,
Andreu

Jaume ha dit...

són imbècils
és evident que tan desgràcia és per a un sogre culer tenir un gendre periquito, com per a un sogre periquito tenir un gendre culer.

Jordina ha dit...

Això és molt lamentable. Sempre me'n recordo de la Mercedes Milà quan un dia li vaig sentir a dir una cosa que a vegades m'ha fet pensar: Que tiri la primera pedra algú que si el graven tot el sant dia no diu en algun moment una frase que, agafada més tard tota sola, ens fa posar les mans al cap (fins i tot a qui l'ha dit). En canvi, dita en el seu moment i context no té cap mena d'importància ni de trascendència. Estic d'acord amb el Jaume, les desgràcies de cadascú són molt particulars, només faltaria que a tots ens hagués d'agradar tot. Qualsevol de nosaltres en qualsevol moment pot fer un comentari com aquest!
Però clar, ara ens interessa més veure com surt a demanar perdó, i que el convidin a la Nòria a demanar perdó públicament a "toda España que lo sepa", que no pas coses de la seva política.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...