dilluns, 22 d’agost de 2011

Sandro, hombre de seni

Aquest Sandro Rosell em treu de polleguera. Haurien de posar-li el micro cada dia perquè el ssossi estigués ben orgullós de la magnitud esperpèntica del personatge.

Ara resulta que, gràcies a la nova junta, el Barça s’ha despolititzat. És com si llegissis l’editorial del Conde. Abans hi havia un president independentista i ara n’hi ha un d’unionista; abans el Barça estava polititzat i ara, no. Oi que és clara, la diferència?

I ara el Barça té molt més seny; en té tant, que no denunciarà el xarnego del Mourinho perquè, “tot i que el cos ens ho demanava”, no volen convertir-lo en víctima (típica reacció convergent), “ens acabarem matant pel carrer” i (al loro) “les denúncies són per actes que no se sap si han passat, i aquest és claríssim”.

Claríssim. Les denúncies són per actes que no se sap si han passat, haha. Aquest tio sí que és el puto amo.

Agredeixen un empleat teu i no ho denuncies. No em val l’excusa que el Tito Vilanova no en vol saber res. És clar que no, ell no n’ha de fotre res. És el Barça el que ha de denunciar aquest sonat i que el Vilanova es dediqui a la seva feina.

A més, el Sandro aquest, que jo sàpiga, no ha demanat que el futbolista frustrat i el seu amo demanin perdó, com a mínim.

No sé si amb aquesta estratègia sandrolera evitarem que ens matem pel carrer, però si tu agredeixes algú i no passa res, quin exemple estem donant als nanos?

I ja per acabar, una intuïció. Aquest home té un complex important que es desprèn d'aquest comentari, dirigit al Laporta: "Aquesta junta no és fanfarrona ni xarlatana." Quan marxi el Guardiola, això serà terrible.

m.

3 comentaris:

Ferran ha dit...

Al Sandro en qüestió no el segueixo massa, francament, però pel que segueixo em sembla que és una mica figaflor. Al meu entendre, una resposta comme il faut a l'acció estúpida de l'estúpid de Mourinho haguera estat denunciar-lo (esclar) i després no donar-hi més voltes.

Poca sang, li veig jo al president culer.

Moisès ha dit...

Sandro Rosell, és un merda

Noctas ha dit...

La Sandra, tralari tralarà., ara bé, el Tito tenia la obligació de trencar-li la cara al meu estimat Mou! un saludu i un barça ben espanyol deixa de ser un barça polititzat, això és clarísimo:)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...