divendres, 16 de març de 2012

"Heu llegit la Declaració Universal dels Drets Lingüístics? Només volem això per a la nostra llengua"

16 dies de vaga de fam de Jaume Bonet.

“Que a Mallorca hi hagi una llengua que hi és més obligatòria que sa llengua pròpia d’aquestes illes, és un fet clarament colonial que ja se dóna ara mateix, però en es govern del Sr. Bauzà se veu que això no li basta i ara vol que a s’administració pública autonòmica, inclosos es municipals, que es castellà continüi essent obligatori però que es mallorquí no faci falta ni entendrer-lo.”

"La nostra és una lluita centrada en la defensa dels nostres drets lingüístics. Heu llegit la Declaració Universal dels Drets Lingüístics? Feu-ho. Són precisos i clars. Només volem això per a la nostra llengua.”

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...