dilluns, 11 de març de 2013

TV3: Improvisant sobre la marxa

Potser una mica superats per la revolta que ha provocat la seva injusta i gravíssima decisió de ventilar-se les delegacions més allunyades del seu despatx, els directius de Televisió de Catalunya ara diuen que posaran a les nostres comarques un equip que vindrà de la plantilla de Barcelona, i que vindrà "voluntàriament". Així es pensen que ens faran callar.

D'entrada, tinc curiositat pel detall de la 'voluntarietat' que TV3 atorga a aquest lloc de treball. ¿Com ho faran? ¿Preguntaran al seu personal de Barcelona aviam qui té ganes de pujar a viure aquí dalt i estar disponible les 24 hores, de dilluns a diumenge? ¿Quines condicions els oferiran? ¿Segur que seran les mateixes amb què han treballat fins ara els membres d'aquestes delegacions menyspreades? Ens en donareu els detalls, ¿eh que sí?

I per cert, ¿els fareu cursets de català nord-occidental? Perquè espero que no informin del tancament de temporada de les estacions d'esquí amb l'odiós accent d'un barceloní fent veure que parla en dialecte nord-occidental.

L'única solució bona, justa, i l'única que es pot admetre, senyors de CiU, senyors de PSC, senyor Sallent i senyor Bruart, és fàcil de trobar: mantindre aquestes corresponsalies tal com estan ara, amb gent de la terra que té apamades les comarques i el seu personal, i retallar-vos vosaltres una mica el sou, també el sou que paguen a d'altres productores, potser podríem prescindir de la Fòrmula 1 i així ens evitem enviar-hi tant personal, potser podríem suprimir algun programa fet a imatge i semblança del seu director-presentador, potser podríem retocar les nòmines d'algunes vaques sagrades de la casa... No ho sé, així sense pensar-hi gaire i sense ser de la casa, és el que se m'acut d'entrada. Si ho voleu, doneu-mes més informació i una mica més de temps, i us proposo un pla de sanejament de TV3 mantenint les corresponsalies que ara us ve a tomb de liquidar.

A disposar,
josefina

1 comentari:

Graellsiaisabelae ha dit...

Molt be Josefina!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...