dimarts, 13 d’agost de 2013

El nivell

Avui farem una excepció i donarem publicitat a dos comentaris amb pseudònim que han aparegut al nostre bloc, a l'entrada que vaig escriure en ocasió de la retirada de l'estelada del balcó de l'ajuntament i a la seva substitució per l'espanyola en motiu de la visita de la subdelegada del govern espanyol al nostre poble, i que porta per títol Y que viva España por muchos años. Faig l'excepció perquè us adoneu del nivell que hi ha, de la rigorositat en els arguments, i faig notar que aquesta persona tan valenta que es fa dir Platirs Ribera (originalíssima), curiosament ha anat a fer els comentaris (gairebé idèntics) a la mateixa entrada, la de les banderes, passant per alt els escrits més recents sobre les despeses del senyor alcalde. Això també és molt significatiu. Bé, sense cap altre preàmbul més, aquí van els comentaris:

"A mi em fa vergonya que un partit com esquerra tingui una representació tant pèssima i burda que només fa que renegar i que es deixa portar per l'odi personal cap a una persona i no pels interessos del seu municipi , així va Catalunya i així anirà amb partits com els vostres, destructors i poc resolotius"

"A mi el que em fa vergonya es que hi hagi gent que es deixi portar per l'odi personal i enfrontar tot un partit local contra un alcalde, veient el teu bloc/vostre bloc veig que la manca d'objectivitat us porta al ridícul i a la catàstrofe, esteu més a prop d'un partit de dretes que no pas d'un d'esquerres.. A part de renegar que he heu fet vostres pel vostre poble/municipi?? Actituds com la vostra fa que Catalunya estigui on està, ancorada i sense rumb"

Platirs Ribera, el dia que vulguis, i si és que vols, dóna la cara i en parlem. Encara que amb el que has escrit, no tinc gaire clar que tinguis ganes d'entendre altres punts de vista que no combreguin amb els teus.

josefina

3 comentaris:

FELIPE ESTERUELAS VENTURA ha dit...

JOSEFINA: EL QUE S'AMAGA D'ARRERA DE UN PSEUDONIM TE QUELCOM QUE AMAGAR ES POC RECOMENABLE. CREC QUE EN LLOC DE DIR-SE PLATIRS S'HAURIA DE DIR PLATSBRUTS DONCS LI ÉS MÉS ADIENT.

reflexions en català ha dit...

Felipe, crec que és bastant clar qui és aquest pseudònim, i tens raó.

Anònim ha dit...

Platirs Ribera, no és pot faltar d'aquesta manera.
Comprenc que estiguis ofuscat amb la directiva comarcal d'ERC al no acceptar el traspàs de la teva llista completa al seu partit. Si no van acceptar la teva proposició va ser per tu, no culpis a ningú mes.
Els teus són massa canvis polítics, no et sembla?
No tens una ideologia política, únicament una obsessió pel partit guanyador, a la teva trajectòria em remeto.
El teu lema, com en la majoria dels de la teva llista, és MANAR. He escoltat d'un dels teus...MANAR UN POBLE ÉS MOLT DIFÍCIL. Manant tant em recordeu el franquisme.
NO HAS/HEU EVOLUCIONAT!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...