dilluns, 26 de novembre de 2007

Últimes adhesions a la Casa Gran

José Montilla, que diu que la gent ja té dret de decidir quan va a votar i acusa Mas de degradar la política.

Oriol Pujol, que afirma que Esquerra és incoherent perquè exigeix a CiU, dóna suport als socialistes i calla quan el govern del PSOE envaeix competències de la Generalitat.

Josep-Lluís Carod, que diu que CiU presenta un candidat a les eleccions que votaria no en un referèndum d’independència, que la contribució de Mas al dret de decidir ha estat el pacte amb Zapatero per retallar l’Estatut i que el dret de decidir és un projecte d’ERC.

Ve’t aquí la Casa Gran. Casa de putes, és clar.

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Depriment, depriment. I tens massa raó: La Gran Casa de Putes.
Aniràs a Barcelona, l'1 de desembre?. En Chamb proposa un bon lloc per anar a sopar.

reflexions en català ha dit...

I tant que hi aniré. M'apuntaria al sopar de bon grat.

Anònim ha dit...

És que la Casa és tan i tan Gran que hi cap tothom: fins i tot els que algun cop van veure per la tele la campanya "Catalunya, tierra de acogida" i no van canviar de canal.

Josep (sl) ha dit...

Depriment I certament una casa de putes. Quan uns busquen busques a ull alié sense trobar-se la viga en pròpi passa això. La valèntia esta amb trencar aquesta roda què perpetua el marc actual.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...