dissabte, 19 de gener de 2008

El segon!


Aquest és el segon vedell que ens neix aquest any. Com el primer, ha vingut sense problemes i ja ho veieu, està ben eixerit i tot just té 24 hores de vida! Quina enveja! Ho dic perquè aquests, amb poques hores ja s'aguanten dempeus. Quant ens costa, a nosaltres?

3 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

Com diríem per aquí "Oi ca macu!!" ;)

Anònim ha dit...

Al Pau li han agradat les fotos dels vedells. Pregunta si el toro es pot tocar...I demana també si els vedellts es poden tocar, també. Em sembla que algun dia vindrem a veure les vaques i a vosaltres.
pau
es pot tocar el gos?

reflexions en català ha dit...

Hola, Pau,

Ui!, si haguéssim de confiar en el Quico perquè protegís la casa i els seus inquilins...

Aquest tio és amic de tothom, encara que siguin desconeguts.

Et diria que pugéssiu quan fes bo, però amb el bo que fa...

Podeu venir quan vulgueu, i a més hi ha llits de sobres per si us voleu quedar un cap de setmana. Això sí: cada 15 dies baixo a Igualada. Que lo sepas.

Records als pares i a l'Adrià.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...