dilluns, 29 de setembre de 2008

El baldaquí i l'església de Tost

.
La Vanguardia ha publicat la nostra carta en l'edició digital, a la secció El lector opina. Vejam què fan els altres diaris...
.
.

6 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Aviam si la flama s'estén.
I els del consistori no opinen?

Anònim ha dit...

Els del consistori estan ocupats en altres "affaires". Tinc pendent encara escriure sobre la sensació que em va produir escoltar les raons de per què no s'obre la guarderia tantes vegades promesa.

I sobre això de Tost, a més a més, ara resultes que a la zona hi volen fer una guixera. Com que al municipi no n'hi ha prou, de muntanyes foradades (i de butxaques plenes...).

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Però aquestes coses s'han de denunciar sempre. Mira, no sé si té relació o no, però arran de la meva blogdenúncia per l'estat de les voreres de davant del Casal de Vallromanes, ja està arreglat.

Mal que ens pesi, les coses funcionen així. Per això cal no deixar-ne passar ni una.

Anònim ha dit...

Podríem agafar un bon sarpat de càrrecs electes (què vol dir?) o assessors d'assessors d'assessors i que piquin pedra a l'església de Tost, així podrien posar una placa que s'ha aixecat amb la suor del seu front.
I què no se'n podria parlar amb el bisbat, també? bé hi haurien de moure peça. Josefina, mossèn Benigne que mogui l'esqueleto!! que allà a l'arxiu mira si n'està, d'esblanqueït, coi d'home.

Anònim ha dit...

Ja sé que el què va sense accent, Marc ! se m'ha disparat el teclat.

També podríem posar a treballar a la recuperació de l'església de Tost a les noies a qui el Toni havia promés feina a la guarderia. Farsant del dimoni.

Anònim ha dit...

Si senyor, com ha de ser!
endevant!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...