dijous, 5 de febrer de 2009

Madrit i el 2016

.
No sé per què hem de perdre el temps amb mocions de suport o de no suport a la candidatura olímpica de Madrit. Esquerra i els altres partits haurien de dir-los: oiga, me da igual. Però no, els espanyols volen declaracions i posicions clares, i nosaltres, com uns corderets. I Esquerra ha acabat fent el paperina, amb un suport condicionat a acollir una subseu olímpica. Quin ridícul, déu meu.

Fins ara, a mi aquest tema no m’interessava gens, però després de llegir avui unes declaracions del chulillo de turno, en aquest cas el conseller d’Esports de la ciutat comunitat nació espanyola, que ha dit que espera que “si Madrid acaba siendo sede de los Juegos Olímpicos, Esquerra Republicana no pida que nos multen cuando haya que rotular el Camp Nou con carteles en castellano, inglés o francés”, doncs ja em comencen a fer una mica de ràbia.
.

6 comentaris:

Efrem ha dit...

Nosaltres, a treballar, a casa, sense fer remor però fotent-li canya. D'altra banda, imposant als polítics que plantin cara i es plantin, res ni ningú els ho impedeix, més aviat al contrari: quan el poble parla és per donar suport al sobiranisme. De què coi tenen por?

Ferran Porta ha dit...

Només ara comencen a fer-te'n? Jo penso fer campanya activa per qualsevol altre de les candidates; si Espanya ja em fa grima tal qual, així, com està ara, amb una Madrit olímpica no em vull imaginar el que hauriem de suportar; i fins al 2016!!!

Per déus, que guanyi qui sigui!! (excepte Madrit!)

Els del PiT ha dit...

Ràbia i fàstic! Ja comencem: Put a caspa rància. (Sigues lliure d'ajuntar el verb i la preposició)

Josep (sl) ha dit...

La veritat no és per ràbia que em doni Madrid, no me'n dóna. Però vist de manera objectiva crec que no ens convé Madrid 2016 sigui seu.

Anònim ha dit...

A veure, prou problemes hi ha com perquè tothom perdi el temps ara a posicionar-se per una candidatura amb poques opcions.

Crec que haurem d'ajornar el debat. Seria el 2020, probablement, perquè el 2012 es fan a Londres i el COI canviarà de continent, per més gestos a la galeria que faci.

Anònim ha dit...

teniu molt poder "reflexions"...ja ha dimitit el pollastre

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...