dimarts, 24 de febrer de 2009

No és solament l'Uriel

.El senyor Joan Tardà (el de Mori el Borbó!) es pregunta al seu bloc "per què el company Uriel [Bertran] és tan desconfiat?" (L’Uriel Bertran, d’Esquerra Independentista, demana un referèndum intern a ERC per votar la proposta de finançament de Catalunya.)

Jo no sóc militant d’ERC però sí que sóc un dels 300.000 exvotants d’ERC, i sóc un exvotant d’ERC perquè no me’n fio gens, de l’actual direcció del partit. Senyor Tardà, la llista de greuges seria tan llarga...

Un exemple recent, que exposo gràficament: 1. El PSOE es vol carregar les ONG catalanes sempre que vulguin ser només catalanes. Podríem dir que els socialistes són nacionalistes espanyols? 2. El PSOE compta amb els 25 diputats de Catalunya, sempre a punt com els escoltes, per votar el que manin els amos. 3. El PSC-PSOE governa Catalunya gràcies a ERC, que és un partit independentista, no?

Com vol que ens fiem de la direcció d’ERC? Com vol que ens fiem dels socialistes de Catalunya? Com poden tenir tanta barra de fer veure que no hi ha aquesta relació perversa?

No és solament l’Uriel Bertran, jo diria que som uns quants milers de ciutadans els que desconfiem de la cúpula d’ERC. Ja s’ho trobaran a les urnes.

A més, quin problema hi ha a consultar les bases sobre un tema tan important com aquest? No és això la democràcia?

Si llegiu l’article, encara hi podreu trobar parides com que a ERC han estat "capaços d’endegar una estratègia en pro de l’enfortiment del patriotisme social amb la conformació de governs catalanistes i d’esquerra, conseqüència d’haver guanyat la batalla ideològica de l’espoli fiscal". Sí, home, i heu arrossegat el PSC cap al nacionalisme català, tal com es reflectirà a les properes eleccions, en què els electors sabran agrair aquest gran gest patriòtic.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

El tacticisme els porta cap a n'aquestes sorres. Els socialistes s'els estan engollint. I, tot plegat, no ha fet més que començar.

Cauran, però, com ho ha fet el bou. Llavors, se'ns en anirà un pes de sobre.

Salutacions.

Alerta Islamista ha dit...

Esquerra ha caigut ben baix, ja no es diu ni ERC, Esquerra solament, aixó ho diu tot.
Jo sóc un ex militant de ERC des del primer tripartit.

Josep (sl) ha dit...

El primer partit era dubtós perquè el PSOE no van guanyar les eleccions per escons però si per vot. Per aquest no els critico el 2n fent de crossa i donant aire al pitjor resultat del PSOE a casa nostra no té perdo.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...