dimecres, 11 de febrer de 2009

Sant tornem-hi

Està fotent la nevada més bèstia de la temporada.

____________

P. s.— Al Pla ha començat a caure alguna voliaina cap a quarts de dotze del dematí i ara, que són dos quarts de sis, encara segueix nevant tot i que sembla que ja amb menys intensitat. Però fins a les cinc tocades han caigut les voliaines més grosses d'aquesta temporada de neu. Hi ha 20 centímetres ben bons. El Josepet, el Quico i jo esperem que arribi el Marc, que baixarà amb l'Alsina que se suposa que haurà sortit d'Andorra la Vella a les cinc i que vés a saber a quina hora passarà pel Pla!

P. s. (bis)— Ja sóc a casa. No he tingut collons de tocar el cotxe i he agafat l’Assassina Graells. Una hora i mitja d’Andorra al Pla que no se m’ha fet llarga perquè he vist un paisatge inèdit per a mi. Mig metre de neu a les cotes baixes. No recordo una nevada com la d’avui a Andorra la Vella. Quan vivia a Arinsal (zona alta d’Andorra) n’havia vist de totes mides (de nevades), però tan avall no. Impressionant. A veure si demà al matí puc fer unes quantes fotos al parc Central d’Andorra la Vella, on avui, quan anava a l’estació, m’ha semblat que vivia en un altre món, un món impressionant. Apasiau, que és tard i vol nevar, diuen.
.

4 comentaris:

Chabier Lozano ha dit...

Ja ho pots dir, ja. Feia temps que no veia nevar com ho fa avui. He parlat amb un amic d'Espierba (un llugaret de la mia vall a quasi 1500 metres) i m'ha dit que hi ha més d'un metre de neu. Salut i dona-li amb força a la pala.

Dessmond ha dit...

Ara sé de que ve aquesta fresqueta per Barcelona i el Maresme!
Tapeu la criatura!

Els del PiT ha dit...

Caram quin gruix!

Anònim ha dit...

Tanqueu la porta, collons, que passa un corrent d'aire!

Sensacional, aquest article a quatre mans. Heu creat suspens i tot, eh?

Molt ben explicada la sensació de sorpresa... i molt millor matisada la qüestió de les mides.

Ja li podreu explicar a en Josepet que "l'any que vas néixer..."

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...