dimarts, 21 de juliol de 2009

Una estona de pati


Esperant que es desperti el Josep, tinc una estona de pati, però amb aquesta calor no tinc ganes de fer res. Davant l’allau de fato que comença a pujar de l’hort, amb trenta mil carbassons XXL que fan por, començo a estressar-me perquè m’emprenya molt que es faci malbé. Cap al congelador, on encara tinc porros, mongetes i cebes de l’any passat. M’he desestressat una mica. Trenta-tres graus i cap amunt.

Que maco que és l’estiu, eh? Només em fan enveja els que se’n van de vacances fugint de la suor. Ara a Noruega s’hi deu estar bé, no?

Nosaltres, de moment, no farem vacances. Em queden dues setmanes i mitja i entre el Nadal i els bolets em sembla que ja en tindré prou. A més, amb un nen de sis mesos em sembla que no es tracta de marejar la perdiu.

Hi ha un altre factor laboral important: no he canviat de feina però sí de lloc, abans era tècnic i ara exerceixo de cap; exerceixo vol dir que no sóc el cap oficialment, però sí oficiosament fins que em nomenin. Això sí: les responsabilitats són oficials.

Una primera impressió: aquesta mena de responsabilitats comporten una lluita constant contra tota mena d’obstacles. Aquests dies he pensat moltes vegades: a veure quin problema surt ara.

O sigui que vaig bastant de cul, faig l’esforç de ser ordenat i apuntar-me les coses, de fer servir l’agenda, i ja veurem si seré capaç de gestionar un grup i d’assimilar una feina bastant burocratitzada. Però si no ho tasto, no ho sabré mai. De ganes, no me’n falten.

Què més...? Res, que el Josep s’ha despertat. Si feu vacacions, que vagin bé, que això d’internet baixa molt a l’estiu. No sé si podré navegar gaire.

Salut.

I que passi ràpidament l’estiu i visca la tardor.

8 comentaris:

Melissa ha dit...

Hola!!
M'ha agradat el teu blog.
I si, fa molta calor, massa diria jo.
Un petonàs!!!

Anònim ha dit...

會計事務所和代書的差別?
1.會計事務所主要業務為辦理公司稅務管理及申報業務(營業稅,營所稅等),代書事務所主要業務為辦理動產及不動產設定及變更業務

2.跑的地方幾乎都相同,會計事務所有時要辦理公司設立及遷址的業務,也會到地政事務申請營業地址的相關文件。代書事務所如要辦理遺產稅申報,就會到國稅局辦理申報,所以並沒有特定是跑那一個機關

3.現在每家會計事務所及代書事務的服務範圍都很廣,服務的項目有的都相同,像會計事務所也會辦理遺產稅的申報,代書事務所也會辦理公司設立變更的案件,只是會計事務所對記帳比較內行,而代書事務所對不動產的變更比較內行

會計事務所會計事務所會計帳務台北會計事務所高雄會計事務所>>>參考網站

Anònim ha dit...

簡善琳瑜伽
簡善琳瑜伽養生會館創辦人簡善琳老師,在三十幾年前瑜珈風氣尚未盛行的少女時代即對它產生濃厚興趣少時體質贏弱敏感也因瑜伽而獲得顯著改善,所以立志貢獻所學,藉由瑜伽來達成幫助國人身體健康的願望。簡善琳瑜伽養生會館除了硬體設備在會館環境上建立最精緻、最優質的多功能複式場所外,為避免其他瑜珈教室之師資情況(即投入教學工作則無力再學習進修之窘境),對於瑜珈老師的培訓與要求更是不遺餘力,所有師資不分資深資淺每個月都要接受新的瑜伽課程訓練,期盼與國際接軌,隨時給予學員最新的資訊與知識。針對初學者教授九大關節操、拜日式、基本功法、淨脈呼吸法等,溫和而緩慢的瑜伽,透過簡單的延展動作及呼吸按摩身體各部位的經脈,奠定初學者學習瑜伽的基礎。會館裡有初級瑜伽整體瑜伽哈達瑜伽養生瑜伽有氧瑜伽塑身瑜伽氣功瑜伽瑜伽提斯Ashtanga孕婦瑜伽進階瑜伽體位法瑜伽…等數十項豐富瑜伽課程提供選擇。瑜珈高雄瑜珈瑜珈教室瑜珈補習班>>>參考網站

Puigmalet ha dit...

Mira on ha anat a parar el xinès que m'emprenyava fa dos dies...

Aquí et pregunta on es fan els bolets : 會計事務所和代書的差別?

I aquí et diu que es banyarà amb tanga vora Segre: Ashtanga、孕婦瑜伽、進階瑜伽、體位法瑜伽…等數十項豐富瑜伽課程提供選擇。瑜珈、高雄瑜珈、瑜珈教室、瑜珈補習班>>>參考網站

Salut i mosques!

reflexions en català ha dit...

Hola, Leyre,

Benvinguda i petons.


貝殼戀語,

Està prohibit banyar-se amb tanga vora Segre, carallot. I vés al teu país a buscar bolets. I la pròxima vegada sigues més educat, eh?


Puigma,


No cal que m'enviïs sujetus com aquest.

Ferran Porta ha dit...

M'apunto al carro dels qui volen la tardor; quin fàstic de calor insuportable!! :-(

Anònim ha dit...

Marc, felicitats per l'ascens, que suposo del tot merescut. És fotut passar a ser patró, però tu tracta'ls com si fossin d'Esquerra... "y punto", hehehe.

marc ha dit...

hehe

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...