dimarts, 11 d’agost de 2009

Amb mi que no hi comptin


Després de tota la conya de l'Estatut retallat pels uns i pels altres, de les llargues i insuportables negociacions per arribar a un acord de finançament il·legal perquè no compleix l'Estatut, ara voleu que surti al carrer a manifestar-me per l'Estatut???!!!

Doncs no, ni borratxo. Per mi, aquest Estatut està caducadíssim. He arribat a la conclusió que és igual si el TC el torna a escapçar. Un exemple: encara que el TC digués que el català i el castellà no es poden equiparar pel que fa a l'obligació de saber les dues llengües, fa tres anys que tenim Estatut i els catalanoparlants encara no tenim la possibilitat de viure plenament en català al nostre país.

No aniré a cap manifestació d'aquesta mena. Als que hi aneu, si s'acaba fent, només us diria que si esteu a favor del dret de decidir, com a mínim el que hauríeu d'exigir és l'Estatut que va aprovar el Parlament de Catalunya abans de l'esquarterament. Si es fa una manifestació per reclamar una Constitució catalana, o per convocar un referèndum d'autodeterminació, o per proclamar la independència, llavors baixo amb el Josepet i tot.

I compte perquè si aquesta manifestació acaba sent un fracàs (que podria passar), pot portar conseqüències nefastes.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és una manifestació trampa, per mi se la poden fotre als collons, no crec que es faci, a la xusma espanyola no li interessa cap estatut i als autonomistes no es mouen per a res, en aquest país els autonomistes només ho són de retòrica, aquí tenim espanyolistes, independentistes i menfotistes que són la gran majoria, aquí no tenim termes mitjos.

Daniel1714 ha dit...

Totalment d'acord!.
No surto ni boig a defensar un estatut al qual ja li vaig dir que NO quan tocava

Salut

Núria ha dit...

He fet el mateix raonament que tu. Si vaig votar en contra de l'Estatut ara no puc anar a cap manifestació per reclamar-lo! Per tant, o s'enfoca d'una altra manera o a mi no m'hi veuran pas a la mani.

Anònim ha dit...

En tot cas s'hauria d'anar amb una pancarta que digués: "MORI L'ESTATUT, VISCA LA INDEPENDÈNCIA"

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...