divendres, 14 d’agost de 2009

Flaixmarcs


Nova secció d'aquest bloc que neix amb l'única voluntat que, en un futur no gaire llunyà, servidor pugui aparèixer a la il·lustre llista d'autors del Diccitionari, el millor diccionari de citacions i frases cèlebres en català que hi ha a la xarxa, apa. Ja sé que amb aquest primer lliurament no ho aconseguiré, no pas per mèrits sinó per l'enveja que em tenen els altres editors del Diccitionari ("En general, no en tenim prou de tenir èxit; els altres han de fracassar"). Ho aconseguiré, algun dia, perquè sóc molt pesat i ells són tios fàcils.

No diguis APA, digues AMPA, que les furibundes no volen ser pares; no diguis TAC, digues TC, que les tomografies no necessàriament han de ser axials; no diguis SC, digues SCS, que la societat Civil està subvencionada.


5 comentaris:

Dessmond ha dit...

Marc, ets en mig d'una conxorxa d'enzes, encara que sigui de Dicctionari. Però conxorxa a tots els efectes. Jo estic amb tu. Que et consti.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Marc no desesperis, que algun dia diràs alguna cosa diccitionariable. :-)

David Gálvez Casellas ha dit...

Fent una excepció més, només puc dir que estic en desacord amb el Víctor.

Voldria estar en desacord també amb el Marc, però no puc...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs jo prefereixo estar en desacord amb tots dos :-P

marc ha dit...

Dessmond,
Ja ho veus, com són.

Víctor,
Tots teniu citacions al Diccio excepte jo, esnif. I això no sa pot aguantar, hehe.

David,
Amb una mica de rodatge, superaré el Perich en quanti en quali.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...