dissabte, 22 d’agost de 2009

Flaixmarcs


Coses que només em passen a mi: Ara ja es pot explicar perquè han passat molts anys. Un dia vaig tenir la trista ocurrència de sumar les bodes de la nostra colla. «Ja en són quatre. Quatre bodes i...» Això és el que va passar, desgraciadament. Encara me’n penedeixo, d’haver-ho dit en veu alta. Aquestes coses, si et passen pel cap, cal que no en surtin mai.4 comentaris:

Allau ha dit...

No et culpabilitzis: de debò creus que les coses passen perquè tu les penses?

L'home del sac ha dit...

És un comentari xorra d'aquells que surten sense pensar i són totalment vanals... se'n fan molts així, però només si passen certes circumstàncies ens n'adonem de la xorrada que hem diut. No és res que sigui culpa teva d'haver-ho dit.

Ferran Porta ha dit...

Desraciada casualitat; però entenc que et quedés mal rollo al cos...

marc ha dit...

No em vaig sentit culpable, és el que diu el Ferran, mal rotllo. Gràcies, de tota manera.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...