dimarts, 25 d’agost de 2009

Flaixmarcs


Ja era hora que discrepéssim en algun punt, Núria. La Núria diu que prohibiria la manifestació de la Falange a Arenys de Munt, on faran un referèndum d'autodeterminació. Com he dit a la Núria, jo no prohibiria la mani dels feixistes espanyols. A mi m'agradaria veure desfilar aquests energúmens, veure'ls bramar contra l'exercici de democràcia que es farà a Arenys de Munt. Això sí: estic d'acord amb ella que, seguint la lògica més ecspanyola, si il·legalitzen Batasuna, també haurien de fer el mateix amb aquests desgraciats. I un altre tema col·lateral per tocar una mica la gràcia de déu als de casa. Diu la Núria: "Després d'Arenys de Munt, la Seu i els municipis del voltant podrien ser els propers a fer la consulta." Dona, suposo que sí. A la Seu governen dos partits democràtics, sobiranistes i que aposten pel dret d'autodeterminació. Oi que sí?
3 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Veure'ls bramar pels carrers d'enlloc em fa zero il·lusió, però bé, pot ser una forma de constatar la cara de cromagnons que deuen tenir. El que trobo fatal és que es manifestin justament aquell dia, en aquell poble; són ganes de fer les coses complicades, francament.

Núria ha dit...

Tal i com t’he contestat en el meu bloc, ets un provocador que té ganes de gresca!!! Ball de bastons per la Festa Major! Que facin el que vulguin, que cridin, que plorin, que piquin de peus a terra... però no a Arenys de Munt. Està bé que es facin veure, que la gent sàpiga que encara existeixen aquesta gent. I si Batasuna és una formació tacada de sang, aquesta s’hi ofega. Que en prenguin nota des de la Conselleria o el Ministerio del Interior, no?
Quant els partits que governen a la Seu m’agradaria veure’n alguna delegació a Arenys de Munt el dia 13 de setembre per prendre nota de tota la moguda i dur-la a terme al cap d’uns dies aquí dalt.
Per cert, és molt avorrit estar sempre d’acord en tot, no? He, he...

Miquel ha dit...

Com a mal menor ajudaran a que l'enrenou sobre la consulta local assoleixi més ressó i més gent conegui la causa catalana. No fa falta tenir gaire seny per saber distingir els interessos d'uns i d'altres i el seu compromís amb la democràcia.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...