dijous, 17 de setembre de 2009

Dir el nom del porc


El senyor de la foto, Jordi García-Soler, creador del Departament de Comunicació del Partit dels Socialistes de Catalunya, col·laborador a les tertúlies del programa Els matins de TV3, a elplural.com, a El País i a El Periódico de Catalunya, presentador del programa Memòria selectiva a Catalunya Ràdio, és qui ha dit que Carretero "podria ser emparentat política, ideològica i fins i tot temperamentalment amb el líder de la Lega Nord italiana, Umberto Bossi: neoliberal extrem, amb posicions sovint xenòfobes quan no racistes, ferotjament antiimmigració, proisraelí i antipalestí, a més, és clar, d'independentista. Bossi defensa la independència de la Padània, el ric nord italià, de la mateixa manera que Carretero aposta per la independència de Catalunya. Umberto Bossi ha arribat a defensar fins i tot l'ús de la força per assolir aquesta independència. Joan Carretero, per sort, per ara no ha arribat a tant. I Joan Laporta 'participa de la manera de pensar de Joan Carretero".

Cosa que es fa pública per a coneixement general.


9 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Quin fàstic aquesta gentusa...

reflexions en català ha dit...

Sí que fan fàstic, sí, per això hem de fer neteja quan siguem lliures.
No en tinc prou amb un Catalunya lliure, la vull lliure de transgènics i paràsits.

Núria ha dit...

Ai, ara em comfonc... Els proisraelis i antipalestins no eren aquests dies els del tripartit, o sigui els que ell comunica? Xenòfobs? Ah, per això en Laporta ha liquidat l'Etó, oi? Memòria selectiva és la que té aquest paio!

Miki ha dit...

Un sectari sociata, escòria en estat pur, fa temps que crítica a en Laporta.

El Campaner de Maians ha dit...

l'únic que els hi passa a aquesta gentussa és que veuen que el "xiringuito" del tripartit s'en va a pendre per "lo puto cul", per això les úniques noticies que sortiran sobre en laporta i en carretero serà per difamar, però no podran..començeu a mirar el full de ruta cabrons, però per anrar cap a les espanyes..que ús donguin malparits (estic calent eh!!)..ciao

Anònim ha dit...

"no només lliure, sinó que cal fer netaja"???????????????????

Mamaaaaaaaaa quina POR!!!!!!!!!!!!!!!!

Espero veure una catalunya lliure, però no a les teves mans!!!!!!!

josefina ha dit...

Què passa anònim que ja has entrat per aquí algun altre cop?

De què tens por? Tens por de la gent que dóna la cara i diu el que pensa?

Tens por de la gent que no pensa com tu?

Ja es veu que tens por, ja, que no t'atreveixes a escriure aquí si no és sota l'anonimat. Saps què? Abraça't als teus amics del PSC-PSOE, ells t'entenen perfectament. I deixa'ns en pau. Vés a perdre el temps amb uns altres.

reflexions en català ha dit...

Anònim,

Ets un imbècil i un covard. Que hi hagi gent com tu és inevitable, però el que no ens podem permetre és que els mediocres, les sangoneres, els envejosos, els inútils, els llepaculs, els aprofitats, ens manin.

'Neteja' vol dir 'regeneració política', polítics que passin comptes amb els votants, no amb el partit, tros d'ase.


marc

Ferran Porta ha dit...

No coneixia aquest Sr. Garcia-Soler, però els "arguments explicatius" que dóna semblen estar a l'alçada del que ofereix el PSOE català dia sí, dia també.

No wonder, que diuen els anglesos...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...