dimecres, 30 de setembre de 2009

En què quedem?


Sentia avui alguna crònica del discurs d'ahir del Montilla en el debat de política general i es ressaltava aquest "avís" a Convergència i a Esquerra que ara amb la crisi "cal tocar de peus a terra" i deixar de banda aventures independentistes.

Des que ha començat la crisi he sentit dir a molts empresaris, i també a molts polítics de tots els colors, que és en moments difícils com el d'ara que cal arriscar, innovar, obrir nous horitzons... I fixeu-vos quina casualitat: la frase d'avui, 30 de setembre, en la magnífica agenda del Servei de Política Lingüística del Govern d'Andorra, és una de l'Albert Einstein que diu: En els moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement. Doncs mira, em sembla que faré més cas a l'Einstein que al Montilla.

josefina

4 comentaris:

Salvador ha dit...

No crec que la frase d'Einstein se la puguin fer seva els funcionaris, malgrat que ell també ho havia sigut.

L'home del sac ha dit...

Espanya és crisi i amb les mesures que estan posant no en sortirem ni en deu anys. Fotem el camp ja!

Miquel ha dit...

He començat a veure la intervenció sencera de Montilla a la web del Parlament, al cap d'una estona i després de veure com triturava la nostra llengua mil·lenaria juntament amb altres perles com "Jon Kón" (Hong Kong), he decidit fer com en Saura i dedicar-me a altres coses. Desconec si Montilla s'escolta quan llegeix, però se li ha de reconèixer el mèrit d'aguantar-se a ell mateix durant tanta estona.

marc ha dit...

Aquests sociates diuen que cal tocar de peus a terra mentre han començat la guerra bruta contra els que no volem tocar de peus a la seva terra.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...