dimecres, 2 de setembre de 2009

Flaixmarcs


L’aparell de l’Estat sembla disposat a prohibir el referèndum independentista d’Arenys de Munt. Com és lògic, defensa els interessos dels espanyols. Una notícia fantàstica, de debò. Un atac més a la democràcia. Ara només falta que el TC toqui l’Estatut i que comencin a sortir altres propostes de referèndum arreu. A veure si comencem a obrir els ulls. L’única solució és la declaració unilateral d’independència. O resignar-se i sotmetre’s.


4 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Ja fa temps que ho dic: a l'estat hi devem tenir uns quants talps, indepes com naltros que estan fent feina des de les entranyes de la pell de brau, com un cavall de Troia qualsevol. Com diria l'Asterix, "són bojos, aquests espanyols"... Els haurem d'acabar donant les gràcies per empènyer els catalans a la independència!

Miquel ha dit...

El més patètic és que haguem hagut d'esperar que una organització sense res a perdre fes el primer pas perquè ara els "grans partits catalanistes" pugin corrent al carro a defensar el referendum.

Isidre Escorihuela ha dit...

No vàreu votar a ERC ????
El camí es l'anarquia i una tia cada dia....

Núria ha dit...

Potser tenen por? Estan nerviosos? Per què, doncs, no volen que es pregunti i menys saber-ne el resultat?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...