dilluns, 7 de setembre de 2009

Flaixmarcs


Si fos ric, contractaria una persona que es dediqués a enviar aquest comentari als mil blocs espanyols més importants (sobretot als que van de progres): “Hola, demócrata de tota la vida, supongo que estás a favor del referendo de autodeterminación de Arenys de Munt. Si alguien quiere hacer una aportación a este ejercicio democrático, puede hacerla en el número de cuenta 0081-5357-30-0001026508. Tu blog me gusta mucho y no te hago la pelota; para nada. Te he linkado. Nos vemos, ¿eh?”


5 comentaris:

Anònim ha dit...

setmana cínica?

flaixmarc ha dit...

No se sap mai, Anònim. Un punt de cinisme, davant el panorama que tenim és imprescindible.

Però també n'hi ha que treballem, que dediquem hores del nostre temps a la causa de la llibertat.

Aquesta setmana també podria ser la de la democràcia, una setmana gloriosa en què els antidemòcrates quedaran ben retratats i en què segur que farem u pas de gegant cap a la llibertat. Promet molt.

Estiguin atents a les seves pantalles, si més no.

Ferran Porta ha dit...

Haha!! M'agrada la idea; et puc robar el text? ;)

marc ha dit...

I si el vols enviar als mil blocs, sense cobrar... hehe

ury ha dit...

Bona estratègia i punts per al sobiranisme. Seria més divertit encara si no manessin els socialistes. Això que passa ara, amb el PP, hauria significat la proclamació de l'Estat Català de forma unilateral.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...