dilluns, 14 de setembre de 2009

Flaixmarcs


A la merda la modèstia. Acabo de compondre una peça genial, copiada però genial:

"Reagrupem-nos tots d’una punyetera vegada, que Espanya és un tigre de paper (Alfons López Tena) i units som invencibles (Joan Laporta)."


10 comentaris:

Índia ha dit...

No puc estar-hi més d'acord!!

Anònim ha dit...

M'hi apuntooooooo!

Ferran Porta ha dit...

Jo també!

Anònim ha dit...

Parella!, teniu la responsabilitat moral i de país de començar aquest re agrupament totalment en serio.
Compteu amb nosaltres!

I sí, ja pitjors esclavatges que els de l'art, malauradament. Però voler és poder i no ho hem d'oblidar.

Anònim ha dit...

Esperant impacient l'entrada sobre Jan Laporta. Serà bo o dolent per a Reagrupament, aquest fitxatge mediàtic? Quantitativament no ho dubto...

Puigmalet ha dit...

La unió fa el Barça, dic, la força. Endavant les atxes!

Isidre Escorihuela ha dit...

AL LORO !!!!
Mare meva quin puntal de l'independentisme...

Anònim ha dit...

A la merda la modèstia!

Visca la terra, lluitem pacíficament pels nostres drets, llengua i cultura, i mai no ens cansarem de fer-ho. Penso que la independència d'un poble arriba quan la gent que hi viu i hi treballa ho vol. El que pensa la gent en sentir-se agredida pel simple fet de ser català, anglès o el que sigui, crec que és el que importa. Hi ha un límit d'espoli, d'impostos, d'insolidaritat, etc, que francament ja cansa. I la nostra història dins d'aquesta Espanya retrògrada i no democràtica que ens va envair, només és de tres cents anys. Estònia ha recuperat la seva llibertat. Els catalans ho faran quan una majoria ho vulgui i els polítics no podran fer res. Entenc el cansament que aquest tema provoca en alguns, però per a mi és molt important que les meves filles no quedin engolides ni silenciades per un estat que no els hi respecta ni la seva llengua materna, doncs és d'autèntic heroi sortir al carrer i intentar fer vida normal només en català a Catalunya. I tristament, encara és més fàcil aprendre català a França o a Alemanya que a qualsevol lloc d'Espanya fora de Catalunya. Patètic. Però és el que hi ha. És per això i per moltes d'altres coses que necessitem un estat propi urgentment!
i Visca el Barça, és clar!

josefina ha dit...

El Joan Laporta com a mínim ha aconseguit que els mitjans tradicionals de comunicació parlin de Reagrupament. I això ja és un èxit!

Noctas ha dit...

L'he llegit a Can vila i és sensacional.
¿El Joanet Laporta a Reagrupament? Seria MOLT divertit., ara bé això de que Laporta multiplica en comptes de sumar diu poc de Don Carretero. Es nota quines són les seves preferències. Multiplica tothom Don carretero, tothom, no només els capos!!!
saludus...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...