diumenge, 20 de setembre de 2009

Flaixmarcs


Això de la lliga de futbol espanyola no s'aguanta per enlloc. Quina estafa, quina merda. Entenc que als vells els agradi perquè porten el franquisme a la sang i el costum fa la necessitat, però els altres... ¿Quants anys falten perquè s'acabi aquest drama i puguem tenir una lliga europea com déu mana? Laporta, abans de plegar hauries de fer alguna cosa.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Seria genial, sobretot pel sidral que es muntaria per les ciutats dels Països Castellans que aspiren a tindre dues visites interessants per temporada.

Anònim ha dit...

És clar, seria molt més interessant un Barça-Galatasarai, un Barça-Olympiakos o un Barça-AEK Solna que un Barça-Saragossa, per posar-ne un exemple.

La Lliga Espanyola és una estafa perquè ella mateixa ha afavorit el bipartidisme d'una forma radical. Sempre havia passat, però els diners de les teles ho ha dut a l'extrem. És una lluita desigual que només es pot evitar en els "annus horribilis" de cada entitat. Aquí parlem molt de la Premier, però aquí no interessa una negociació més igualitària.

El cas és que s'ha creat una distància sideral, fet que, sumat al moment feliç blaugrana i als fitxatges de Florentino, ha rebentat la competició.

A més, qualsevol equip normalet amb Messi o Cristiano Ronaldo es classificaria per la UEFA mínim. Només cal veure els gols que marquen: semblen nens de vuitè d'EGB jugant contra uns de quart. Supertalents físics i tècnics que desequilibren qualsevol partit. Però bé, això només acaba de començar.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...