dimecres, 23 de setembre de 2009

Flaixmarcs


Hi ha algú que avui ha escrit al Google "buscar bolets al pla de sant tirs". Mira, algú, aquí no hi ha bolets, res de res. A més, quan Reagrupament guanyi les eleccions, proclamarem la independència i ens dissoldrem, però abans imposarem un peatge perquè si algú vol venir a fotre'ns els bolets, passi per caixa. El Joan Carretero em va dir que sí i confio en ell. Però de bolets no n'hi ha, i ves que no foti una tanca al camí quan n'hi hagi.


12 comentaris:

Marià Cerqueda ha dit...

Els que vagin al Pla de Sant Tirs, a plegar bolets, es poden trobar que els n'hi reparteixin, o el que seria el mateix, en trobin, però no precissament al bosc. (i castanyes, i pinyes...)

Aviseu, si us plau (he he)

josefina ha dit...

De veritat que algú ha buscat això al Google?!?!??! Deu ser alguna de les hienes amigues teves d'Igualada.

Núria ha dit...

Crec que algú també deu haver posat al Google "buscar bolets al port del Cantó" i n'ha trobat d'informació. Des de Pallarols a Soriguera aquest matí era ple de cotxes aparcats de qualsevol manera!!! Com trobarem alguna cosa el cap de setmana si els jubilats hi van de dilluns a divendres, eh?!! Jo també posaria una cadena i un peatge a Adrall i a Sort!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Marc, et creixerà el nas si dius tantes mentides. Que els ceps de l'any passat estaven boníssims!

Isidre Escorihuela ha dit...

Doncs també es podria vigilar als que passen per la frontera d'Andorra, per anar a un poblet (catalanoadorrà/afrancesat) a buscar-ne. No?

jordina ha dit...

Lo més divertit, és que algú pensi que s'ha penjat informació sobre on estan els bolets... de totes maneres no és tan estrany. Ens hem acostumat a buscar les coses més bàsiques, al google, i lo fort és que ens arribem a creure lo què hi diu. Es podria fer un programa de tele a l'estil reality chou, esbrinant quines coses busca la gent, i si això el porta a prendre determinat comportament. Ja sabeu, pengeu una pàgina amb un mapa de bolets imaginari, i allà tindreu les intel·ligències del país.

El Campaner de Maians ha dit...

ep ep ep família.parlem-ne de tot plegat:
ultimament josefina l'has agafat amb unes suposades "hienes" i a més a més "amigues". Aquestes hienes (i servidor, la mare de totes les hienes) l'única cosa que ha fet durant els últims anys ha estat compartir amb les "garsineus" (si si, meitat garsa i meitat guineu) del Plà tots els secrets del cep. Sembla que fos ahir quan el marc demanava que quan trovés un cep l'avissés per què no savia com eren. Si no recordo malament tu josefina també hi eres, i com ho veu pagar?portant-nos a un bosc on només hi havia "apagallums"(això si, molïssims), vaques i punxes. Tothom diu que son tant bons, però¿coneix algú que n'hago menjat i ho pugui explicar? això és el mateix que els mataparents collons, amb un nom així jo no li donaria ni al capullo del Puigcerdos (o si). Per cert, no recordo que aquest any s'hagin fet ceps oi al Plà? i donc, com és que lo congelador el teniu ple?. Per cert, si la comarca de l'anoia ara té també l'alta anoia, proclamo avui solemnament l'independència de l'alt de l'alt urgell, i a veure qui es el guapo de venir. De moment ja tenim ministre d'interior, m'han dit que és un tal Palanca...o sigui que cuidadit cuidadit.

josefina ha dit...

Xavi, això és una declaració de guerra. Ja et pots apreparar.

Puigmalet ha dit...

Jo no he estat qui ho ha buscat al Google perquè puc asseverar i assevero que els boscos propers al Pla de Sant Tirs són plens de ceps i rovellons. I dels de més qualitat del país.

Recordo fins i tot que enun número dedicat a Ribera d'Urgellet de la Pànxing Pirineus es feien ressò d'aquesta peculiaritat dels boscos del territori.

josefina ha dit...

Homeeeeeeee!!!!
Per fi veig aquest reportatge!!!!
Gràcies per l'enllaç Puigmalet!

Puigmalet ha dit...

El tinc també en paper. Però això ja té un preu, hehe.

Anònim ha dit...

Acabareu tocats del bolet, eh?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...