dijous, 24 de setembre de 2009

Flaixmarcs

Si tinguéssim un president normal, respondria amb contundència a la pasterada del president de Cantàbria ("sóc tolerant amb tot menys amb els assassins d'ETA i amb els que es volen separar d'Espanya"). Si no ho ha fet, espero que ho faci perquè hi ha milers de catalans que ens volem separar d'Espanya i en teoria al president de Catalunya no li hauria de fer cap gràcia aquest menyspreu cap a una part important dels seus conciutadans.


6 comentaris:

Salvador ha dit...

I què esperes que respongui que no sigui que hi està completament d'acord?

Ferran Porta ha dit...

Això ha dit aquest pàjaru? Sempre juguen al mateix, aquests mancats d'esperit democràtic: es tracta de posar en una mateixa frase "terrorisme" i "separatisme", "nacionalisme" o, directament, "Catalunya".

Em repugna que ningú del PSOE català surti a la palestra per dir que no és el mateix una cosa que l'altra, i que voler la independència no és ser terrorista.

Dessmond ha dit...

Marc,
Per què li demanes peres a l'om? Però si aquesta frase la deu pensar en l'intimitat l'actual president. Que no has vist el video de l'interfecte cridant visques a Catalunya i a Espanya?
Vaja, peres d'un om és el que lograries si es fes realitat el teu post.

L'home del sac ha dit...

Aquest home directament ha dit: Sóc un fatxa!!!
Ho ha dit d'una manera més dissimulada, però ha volgut dir això.
Si una persona no és tolerant amb les que expressen democràticament les seves opinions, és un fatxa i prou. Digue'm-ho així de clar. Un fatxa, com la majoria de polítics espanyols.

Anònim ha dit...

Polítics populistes i de nivell de Primària. Dels primers cursos, dic.

Polítics de prompter i de rampell.

Polítics, diguem-ho clar, fets a la mida de la societat actual, inculta i irrespectuosa.

Tenim el que ens mereixem. Una frase que em fotia venir arcades, però que ara descriu magníficament el paisatge.

El Campaner de Maians ha dit...

marc, et recordo que aquest senyor era el "kefe" del sindicato vertical, o sia que..i de la "figura" de iogurt caducat de menjador que tenim de president, en el fons pensa com l'altre

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...