dilluns, 28 de setembre de 2009

Flaixmarcs

D'acord, és difícil creure en l'espècie humana, però fa mesos que ningú no m'envia un correu amb un power point sobre que xula que pot ser la vida si l'aprofites.

8 comentaris:

Allau ha dit...

Doncs a mi no em paren (esclar que tinc alguns amics mexicans).

Salvador ha dit...

Es nota que no tens parentela a Sudamèrica.

L'home del sac ha dit...

A mi també fa molt que no me n'envien, clar que també fa encara més que no obro ni un dels arxius de powerpoint estúpids que m'enviaven.
Això d'aprofitar la vida en el fons és molt fàcil de dir-ho, però molt poc de fer-ho. Sempre hi ha persones més afortunades que altres, i persones que no podran complir mai els seus somnis per més que ho desitgin amb totes les seves forces.

L'home del sac ha dit...

Per cert, per què els teus escrits sempre es diuen Flaixmarcs?
Salutacions!

reflexions en català ha dit...

No criminalitzau els americans, que diria l'amic Xuan Saura.

Home del sac,

Els meus escrits no sempre són flaixmarcs. És una de les moltíssimes seccions de merda que he obert i l'única que ha aguantat un mes, hehe.

Ja m'agradaria no haver d'escriure flaixos, però és lu que n'hi ha.

Marià Cerqueda ha dit...

L'existència de Flaixmarcs Potser ens dona una explicació de l'aparició del grup de seguidors xinesos, en forma d'spam. Cal recordar que FlaixGordon, tenia com a enemic a Ming. ;)

Salvador ha dit...

No es tracta de criminalitzar a ningú. El que passa és que allà encara hi ha més llana al clatell que per aquí, que ja és difícil.

Miquel ha dit...

Això deu ser que tens el filtre d'Spam al màxim i no t'arriben a la safata... :)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...