diumenge, 27 de setembre de 2009

Nerviosos, Ridao?


El llumenera Joan Ridao “ha retret a Reagrupament.cat [sic] que no per parlar cada dia d’independència es fa avançar el país”. Segons l’Ahir (*) a Reagrupament només parlem d’independència en comptes de treballar des de les institucions per crear les condicions “objectives” i les “adhesions necessàries” per avançar cap a l’autodeterminació.

Ridao,

1. No podem treballar des de les institucions perquè encara no hi som, però tranquil que hi serem, en part gràcies a la vostra fantàstica estratègia. Treballem ara i treballarem al Parlament; llavors podrem fer comparacions.

2. Algú em pot dir quins avenços hi ha hagut des que E és al govern? Digueu-me’n un.

3. Quines condicions objectives? Mentre creix l’independentisme, E perd un llençol a cada bugada electoral. Com explicaries a un estudiant de Polítiques dels EUA que l’independentisme creix i l’únic partit independentista que hi ha al Parlament té més exvotants que votants?

4. Adhesions necessàries? Quantes n’heu aconseguit aquests anys? La del Montilla?

5. Esteu nerviosos?

__________

(*) El periodista s’hi ha ben lluït. Sembla el mestre dels Pirineus, amb afirmacions com aquesta: “Així ha criticat la formació liderada per l'exrepublicà Joan Carretero perquè només parlen d'independència en comptes de treballar des de les institucions per crear les condicions "objectives" i les "adhesions necessàries" per avançar cap a l'autodeterminació.” Així, tal com està redactat, ho dius tu, noi/a; que no ho veus?


4 comentaris:

Salvador ha dit...

El punt 3 planteja una paradoxa molt interessant. Una possible explicació és la discrepància entre d'una part el que un partit diu que és i d'altra part com el veuen els seus electors potencials, amb la conseqüent pèrdua de credibilitat.

josefina ha dit...

Punt positiu: els d'E ja parlen de Reagrupament.

Jesús (Xess) ha dit...

Aquest no pot parlar de treballar, que no ho ha fet mai de la vida i menys encara els últims 5 anys

Ferran Porta ha dit...

Vaig llegir aquestes declas de Ridao i vaig pensar: "malament, ara sí que tenim la prova: se'ls ha empassat la cadira".

Moi, Reagrupament. Sense dubte.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...