diumenge, 20 de setembre de 2009

Un altre article interessant del Vidal Vidal


Acabo de tornar de ca la meu mare i hi he fullejat el Segre. A la contraportada, el Vidal Vidal. Per segon cop en molt temps, el destacat del text m'ha fet llegir l'article sencer. Us l'enllaço aquí.

Deixant al marge els dos primers paràgrafs, el tercer he pensat que deu ser un autoretrat prou fidedigne. Quan parla del Laporta ja hi he vist un punt d'enveja. La punteta que li posa al Carretero és la típica que es pot esperar d'un home que ara viu de la mamella amb Esquerra. I la conclusió final que segurament vosaltres també en traureu és que ja considera que Reagrupament és "l'ombra més profitosa". Que comenceu a tenir por, els d'E?

josefina

2 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Llegiu-lo perquè és acollonant.

Diu: "provoca tantes llàgrimes com somriures observar determinats personatges encimbellats a altes responsabilitats públiques sense haver demostrat abans cap mèrit intel·lectual o professional."

Haha, que bo.

marc

L'home del sac ha dit...

Ja saben que independentment de si Reagrupament és un èxit o no, ells ho tenen magre magre...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...