dilluns, 26 d’octubre de 2009

Flaixmarcs

Un periodista (en cursiva) espanyol diu a Guardiola que hi ha un corrent d'opinió segons el qual el Barça és al final d'un cicle. Al cap d'una estona, resulta que aquest corrent d'opinió no és res més que l'opinió d'un tertulià d'Intereconomía. (Desconec si al periodista li ha caigut la cara de vergonya, sobretot perquè va ser ell mateix que ho va reconèixer.) Doncs avui, els diaris catalans, els tertulians esportius, segueixen el corrent que imposen a Madrit i es vengen amb titulars com Final de cicle? És un acudit? El que és un acudit és aquest seguidisme tan provincià. (Per cert, si al final ens endollem a la TDT, em sembla que el canal que miraré més serà Intereconomía. Amb el panorma que tenim amb els nostres, prefereixo saber què diu l'enemic.)

2 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs jo el tinc descodificat. Si mai hi fan res d'interessant, avisa. :-)

josefina ha dit...

Només una correcció: em sembla que la pregunta li van fer al Xavi, que va ser qui li va demanar al periodista: "Ésto, ¿quién lo dice?". I va rematar: "Es una tonteria como una casa".

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...