divendres, 27 de novembre de 2009

Contra els autonomistes de l'editorial, Reagrupament


1. Reagrupament llança una campanya a favor de votar a les consultes que estan convocades arreu de Catalunya. El lema de la campanya és SÍ A LA INDEPENDÈNCIA.

De l'autonomia a la independència:
Fem un primer pas per al futur del nostre poble.
Per patriotisme i dignitat!

2. Reagrupament ha encarregat a un equip de juristes que redactin una Constitució catalana com a resposta a aquells que argumenten que el programa de la formació és molt elemental. Paral·lelament, s’han començat també a elaborar programes en matèria de Sanitat, Ensenyament, Política territorial, Cultura... i en totes les matèries que concerneixen el desenvolupament ciutadà. Joan Carretero va fer aquest anunci en la presentació de la formació al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, que va aplegar prop de 400 persones que omplien l’aforament, els passadissos i els accessos de la sala d’actes del col·legi major Sant Jordi.1 comentari:

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...